Digidexo.com

Om tannbleking Produktomtaler

Det virker som tenner-Whitening har blitt mer enn moderne nå om dagen, faktisk forandrer seg til nesten en nødvendighet. Dette har innledet et angrep av "nye og forbedrede" produkter, hver touting å være bedre enn den forrige. Det kan være forvirrende å finne ut hvilke whitener er best for deg og dine tenner. Og som folk flest, vil du slå til produktomtaler for å fastslå effekten av et gitt produkt. Men det er et par ting du bør vite om disse såkalte vurderinger før noen gang å velge en tenner whitener.

Identifikasjon

I forhold til en anmeldelse i seg selv, hva du først ønsker å gjøre er å se gjennom hypen. De fleste av produktene på markedet i dag er annonsert som det beste alternativet for tannbleking, uansett om de fungerer eller ikke. En del av denne reklamekampanjen kan være produktomtaler og attester. Som forbruker, må du avgjøre om en gjennomgang eller en anbefaling av et produkt er bare hype maskert som fakta eller de faktiske forhold selv. Det kan være forvirrende, men svært viktig å forstå disse fakta, ikke hype, før noen gang velger en tannbleking produkt.

Funksjoner

For en "ekspert gjennomgang" for å være gyldig, må en viss mengde informasjon gjøres tilgjengelig for leseren. Først bør det gi saklig bevis og resultater fra kliniske studier ikke sponset av produsenten. Dette vil inkludere demografisk informasjon av deltakerne, fargen karakteren av sine tenner i starten og slutten av studien, hvor mange prosent av folk som så en målbar forbedring og bevisene av tannleger som utfører forsøket. Noen vurdering bør også gi forfatterens navn; det kan virke som en liten detalj, men hvis noen snakker som en ekspert på feltet av tannlegen, må du vite navnet på den personen. Ellers er det egentlig ingen verdi i dataene en "ekspert" gir i sin anmeldelse.

Effekter

Foruten de allerede nevnte informasjon, dersom en gjennomgang også inneholde en slags sammen detaljer mellom produktene. Dette inkluderer ikke før og etter bilder, bør dette være en faktisk sammenligning mellom whiteners. Når ingen tar deg tid til å sammenligne ett produkt til den neste, er det ingen referanse sett, og en "best" Produktet kan ikke bestemmes. Hvis du kommer over et produkt vurdering som ikke utgjør noe av denne informasjonen, bør det ikke bære noen vekt i din beslutning på et bestemt whitening produkt.

Typer

De mest pålitelige vurderinger du vil finne er de på slike som Drugstore.com eller Amazon.com. De kan ikke være så prangende som et nettsted viet til tannbleking, men du vil få faktiske meninger direkte fra folk som har prøvd produktene og en gjennomsnittlig score på sin effekt. Men det er disse nettstedene der ute viet til nettopp tannbleking som hevder å gi deg objektiv informasjon. Dette samsvarer med de ovennevnte to seksjoner i at de fleste av disse områdene (om ikke alle) gir deg ingen begrunnet informasjon og bare liste de beste produktene. De bør ikke bli brukt til å bestemme hva produktet skal brukes.

Funksjon

Når du har skilt de gyldige vurderinger fra de som bare er hype, vil du nå kunne se på den faktiske effekten av produktet. Mesteparten av effektiviteten av et produkt vil korrelere med mengden av peroksyd i løsningen. Jo mer peroxide, jo mer vil det være vellykket. Vanligvis vil du finne de fleste har rett rundt 10 prosent. De høyere konsentrasjoner vil være i disse produktene brukes av profesjonelle. Du bør også se å se hvilken farge, så å si, bør tennene være for at produktet skal kunne fungere. Oftere enn ikke, vil et produkt jobbe med gulnede tenner, ikke grå, men det finnes produkter som fungerer på begge.

Betraktninger

Før du kjøper en tannbleking tannkrem, bør du vurdere hva tannleger har vært å si om denne typen produkt. Mange mennesker er uvitende om at tannbleking tannkrem hovedsak har en tilsvarende effekt på tenner som vanlige tannkremer, som betyr både fungerer på samme på bleking. Mens det er ingen reell fare i å bruke en whitening tannkrem, trenger fordelene ikke nødvendigvis oppveier prisen.

Expert Insight

Foreløpig American Dental Association (ADA) forteller at den beste metoden for bleking tenner er den ene tannlegen din anbefaler, gjør en konsultasjon en ganske enkel løsning for å finne topp-karakter produktet. Av alle whitening løsninger på markedet, er det beste egentlig en profesjonell prosedyre gjort av en tannlege. Dette inkluderer ikke kryssild av tannbleking butikker i dagens kjøpesentre.