Digidexo.com

Hvordan lage en Herbal Lip Balm

Urte oljer er basen ingrediens for leppepomader. De er enkle å lage, men planlegger fremover fordi de tar litt tid å "brygge". Når du har din urte olje forberedt, er det enkelt å blande den med bivoks for å gjøre en god konsistens leppepomade eller hud salve. Din ferdig leppepomade gjør en utmerket gave og er bra for hudproblemer som krever fuktighetsgivende og healing.

Bruksanvisning

Å gjøre en urteolje

•  Hvis du bruker friske urter, skyll og tørk dem grundig. Skjær dem opp eller knuse dem og legg dem i en ren glasskrukke, for eksempel en hermetisering krukke med en ordentlig sittende lokk. Hvis du bruker tørkede urter, fylle glasset ca 1/3 full.

Fyll glasset med olje og dekk tett.

Sett glasset på et solrikt sted i ca 10 dager. En raskere metode er å bake den veldig sakte i ovnen på 150 grader i ca 3 timer, eller bare sette den i lukket bil som er parkert i solen for en hel dag.

Sil blandingen din når du er ferdig og kompost urter som var i den.

Tilsett ca 1 ts. vitamin E olje (tilgjengelig på apotek). Dette fungerer som et naturlig konserveringsmiddel og også hjelpemidler i healing huden.

Making leppepomade

Heat 1 3/4 kopper urte olje i en 2-cup glass målebeger plassert i et vannbad.

I en separat dobbel kjele, varme ca ¼ kopp bivoks. Når både oljen og bivoks er varme, hell bivoks i oljen.

8. Sørg for å gjøre det "fryser test." Etter å kombinere olje og voks, dyppe en skje i blandingen og deretter sette den i fryseren for bare ett minutt. Dette vil raskt stivne blandingen og vil vise deg det ferdige konsistens. Hvis du ønsker det creamier, tilsett mer olje. Hvis du vil ha den mer fast, tilsett mer voks.

Når du kommer til ønsket konsistens, overføre salve i mindre beholdere for enkel bruk og gave å gi.

Tips og advarsler

  • Generelt er det foretrukket å bruke ferske urter. Men hvis du har bare tørkede planter, bruke god kvalitet tørket urter som ikke har blitt sittende i pantry for lenge. Hvis du bruker en frisk urt fra hagen din eller fra matbutikk, være sikker på at det ikke har blitt sprøytet med plantevernmidler eller plantevernmidler.
  • Arbeide med varm olje og bivoks kan presentere noen mindre fare for forbrenninger. Hvis du arbeider med barn, sørg for å overvåke prosessen nøye.