Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Wisdom Teeth Pain

Når visdomstennene, det tredje settet med jeksler, utvikle seg i tidlig voksen alder, har de ofte er forskjøvet på kjeven eller har andre uregelmessigheter som påvirker nabotenner. I mange tilfeller er disse problemene fører til uutholdelig smerte. Kirurger og tannleger kan gi smertestillende medikamenter og foreslå kirurgiske prosedyrer som behandlingstilbud, men noen hjemme rettsmidler kan ha lindrende effekt, også.

Hvitløk og løk

Hvitløk er nøkkelen til midlertidig lindring fra visdom tann smerter eller tannpine. Smash ett fedd hvitløk, bland det med et snev av rock salt og legg blandingen på verkende tann. Dette raskt bør gi lindring. Du kan også tygge lim for å hjelpe ødelegge bakterier som fører til nedbrytning av tannemaljen.

Et annet hvitløk rette: Bland noen dråper hvitløksolje med 1/4 teskje olivenolje. DAB en bomullsdott i denne blandingen og plassere ballen nær de berørte tann. Av og bite forsiktig på bomullsdott til å frigjøre mer av blandingen olje. En forsiktig: Ikke sovne med bomullsdott i munnen for å unngå kvelning.

Tygging løk eller plassere en bit av det i munnen nær de berørte tann også kan bidra til å lette smerter, takket være antibakterielle forbindelser som finnes i løk.

Nellik, Lime og Bayberry

Nellik er også et utmerket hjem rette for tannpine. Suge et stykke fedd eller søke fedd olje direkte til de berørte tann for nesten umiddelbar lindring.

Du kan kjøpe bayberry bark pulver på nettet eller i spesialdagligvarehandel eller urte butikker. Legg en halv teskje av tabellen eddik til to teskjeer pulverisert bark av bayberry å lage en tykk pasta. Bruk denne blandingen til det berørte området for smertelindring.

Generelle tiltak

Drikk mye væske for å skylle solide matpartikler fra baksiden av munnen, der de kan tiltrekke seg bakterier og bidra til infeksjon. Vanlige skylle munnen med varmt saltvann for å lindre smerter, forebygge smitte og holde i sjakk dårlig ånde som ofte følger med visdom tann smerter. Du kan kjøpe saltholdig vann i en flaske eller lage din egen ved å koke 9 gram, eller en toppet teskje, salt i en liter vann.

Tygg hvetegress, tilgjengelig i dagligvarebutikker, eller suge urten i vann og sil det å bruke som munnvann. Du kan også bruke butikk-kjøpte munnvann for smertelindring. Uansett hvilken type du velger, vil munnvann skylle bort bakterier-tiltrekke matrester fra visdom tann sprekker og hjelpe avverge infeksjon som kan føre til smerte.