Digidexo.com

Sko for Behandling av plantar fasciitis

Sko for Behandling av plantar fasciitis


Plantar fasciitis er en smertefull fot skade som krever behandlinger som iført vernesko. Denne skaden er mest vanlig blant løpere. Velg hvilken type sko som vil beskytte hælen mot ytterligere skade.

Plantar fasciitis

Plantar fasciitis er en skade som involverer betennelse og irritasjon av plantarfascien, bindevevet som går langs bunnen av foten. Dårlig tilpasset sko kan føre til ekstra stress til konseptet slik som de som mangler demping i hælen og forfoten.

Sko

Når det gjelder å velge sko for behandling av plantar fasciitt, ​​se etter et par som passer deg godt og de som gir tilstrekkelig mengde strukturell støtte rundt buen og midten av foten. Det er mange sko tilgjengelig laget spesielt laget for plantar fasciitt. Disse skoene har en metode utviklet i eget å helbrede og bekjempe utbruddet av plantar fasciitt.

Shoe Push-up Test

Ifølge Dr. Stephen Pribut, en podiatric medisinsk behandling spesialist, kan du gjøre skoen push up test for å finne ut om dine sko svinger der det skal være - på ballen av foten.

Hold hælen på skoen oppreist i den ene hånden og trykk opp under sin forfoten. Skoen skal bøyes på ballen av skoen. Hvis skoen bøyer for langt tilbake på foten, er det feil, og bør byttes ut. Se Resources en for bilde.

Orthotic Innleggsåler

I tillegg til plantar fasciitis sko, orthotic innleggssåler tilbyr også en effektiv behandling av plantar fasciitis hæl smerter og ubehag. Sett disse inn i noen par sko for lindring fra hæl smerter.

Betraktninger

Mange Fotpleie enten lage eller gi informasjon om kjøp sko spesielt laget for plantar fasciitis pasienter. Disse skoene bekjempe virkningene av plantar fasciitt grunn av design som har en stabiliserende orthotic fots seng som tjener til å omstille føttene til en nøytral posisjon.