Digidexo.com

Ergoterapi Aktiviteter for koronarsykdom

Koronar arteriesykdom er en tilstand forårsaket av oppbygging av plakk, oftest i form av kolesterol, kalsium eller fett, inne i de koronare arterier (hjerte). Utilstrekkelig flyt av oksygen røde blodlegemer til hjertet kan føre til smerter, og oppbygging av plakk kan føre til blokkering av arterier i hjertet, som fører til hjerteinfarkt. Ergoterapi er utviklet for å hjelpe enkeltpersoner å gjenopprette og opprettholde daglige levende ferdigheter og gjenopprette fra en hvilken som helst invalidiserende tilstand. Ergoterapi aktiviteter for koronarsykdom kan øke funksjon av hjertemuskelen og øke livskvaliteten.

Post-kirurgi omsorg

En koronar-karsykdom pasient som har gjennomgått en hjerte prosedyren kan føle seg spesielt sårbare og redde for å engasjere seg i dagliglivets oppgaver. Selv tidligere enkle oppgaver som å ta en dusj eller kle seg kan være skremmende aktiviteter for noen som nettopp har gjennomgått en hjerteprosedyre. Ergoterapeut lærer pasientene hvordan å gjenvinne styrke og utholdenhet trygt og effektivt. Hjelp med dressing, bading og grooming er vanlige oppgaver ergoterapeut vil gi noen hjerte pasient. For eksempel er pasienter ofte lært å lage visuelle beslutninger, for eksempel de som kreves for grooming og dressing, før du tar fysisk handling i et forsøk på å spare energi og styrke.

Beskytte hjertet

En av de mest intense følelsene en koronar-karsykdom pasienten kan ha er følelsen av sårbarhet. Selv handlinger som nysing eller hosting kan produsere intens angst hos en pasient. Ergoterapeuter vise pasientene hvordan du kan utnytte "hjerte puter" til plass og holder over hjertet under slike handlinger for å beskytte snitt i brystet. Ergoterapeuter tilbyr også hjelp og råd om å gjøre sykehuset eller hjemme miljøet mer brukervennlig for en hjerte pasient. Aktiviteter kan omfatte å lære å gå med adaptive enheter til å bruke adaptive utstyr for å lage mat, vaske og utføre personlig hygiene. Slikt utstyr kan omfatte grip barer, støtteinnretninger, utvidede grabbers og bestikk som faller i de med begrenset utvalg av bevegelse, styrke eller fatte evne.

Økende Daglige ferdighetsnivåer

En ergoterapeut vil hjelpe og oppmuntre til en rehabilitering koronar-karsykdom pasienten til å tilpasse ulike personlige vaner til hans eller hennes behov og styrke nivåer. For eksempel kan terapeuten be pasienten på dype pusteøvelser for å lindre stress og angst, samt vise pasienten hvordan å spare energi og styrke under healing prosessen. Slike teknikker kan brukes i daglige livsstil endringer vedtatt av pasienter for optimal nytte i deres fremtid også.