Digidexo.com

Naturlig Hurtig høyt blodtrykk Utbedring

Naturlig Hurtig høyt blodtrykk Utbedring


Blodtrykket bør ideelt sett være 120/80. Hvis blodtrykket ditt tiltak 140/90 eller høyere, har du høyt blodtrykk, også kjent som hypertensjon. Hypertensjon vanligvis ikke viser symptomer, men setter deg i fare for slag, hjertesvikt, hjerteinfarkt eller nyresvikt. Under veiledning av en medisinsk faglig, kan hypertensjon styres naturlig.

Diett

Et sunt kosthold er en av de viktigste måter du kan håndtere høyt blodtrykk naturlig. Standarden diett brukes til å behandle høyt blodtrykk kalles Dietary Approaches til Stop Hypertension (DASH) diett. DASH kosthold er høy i frukt og grønnsaker. Hele korn, høy-fiber matvarer, magert kjøtt og magre meieriprodukter forbruk oppfordres. The American Heart Association tilbyr en gratis nedlasting av hele DASH spise plan (se Ressurser). Spesielt nyttige matvarer som er lav i natrium og høy i kalium inkluderer avokado, bananer, cantaloupe, Honeydew meloner, nektariner, svisker, rosiner og poteter. Høy natrium hermetisert eller frosne matvarer (for eksempel mikrobølge måltider), saltet / konservert kjøtt og salt snacks bør unngås. Unngå mat høy i mettet fett, også.

Natrium forbruk bør begrenses til mindre enn 2300 mg per dag. Afrikansk-amerikanere, middelaldrende, eldre voksne og folk som allerede er diagnostisert med høyt blodtrykk bør begrense saltinntaket til mindre enn 1500 mg per dag. Velg en salt erstatning som er lav i natrium og høy i kalium. Utforsk bruke urter og krydder for smaken i stedet for salt.

Livsstil

En sunn livsstil kan også arbeide for å forebygge eller behandle høyt blodtrykk. Overvåke blodtrykket hjemme. Du kan kjøpe en blodtrykksmåler på et apotek og bruke den til å holde oversikt over dine målinger. Start en logg for å se etter eventuelle trender. Ta blodtrykket på samme tid hver dag for å sikre nøyaktighet. Noter eventuelle spesielle forhold, som for eksempel en spesielt stressende dag.

Opprettholde en sunn vekt. Å være overvektig er en risikofaktor for hypertensjon. Når du er overvektig kroppen må jobbe hardere for å pumpe blodet gjennom blodårene dine, noe som gjør høyt blodtrykk en større risiko. Slippe og med 10 til 15 prosent av vekten din kan gjøre en betydelig forskjell. Fokusere på å spise sunt gjennom DASH kosthold og trener regelmessig. Bestrebe seg på å trene hver dag, eller minst fem timer i uken. Begynn i det små og jobbe opp til målet ditt. Kardiovaskulær trening er spesielt sunt hjerte.

Begrense alkohol og stimulerende forbruk. Menn bør ikke ha mer enn to alkoholenheter per dag. Kvinner bør ikke ha mer enn én. Nikotin fører til blodtrykket til å skyte opp i minst en time etter inntak. Selv røyke 10 sigaretter om dagen kan være en betydelig risiko for høyt blodtrykk.

Kosttilskudd

Omega-3 bidrar til å senke blodtrykket, reduserer risikoen for blodpropp og reduserer risikoen for død hos mennesker som har lidd et hjerteinfarkt. Fisk er en god kilde til omega-3, spesielt fet fisk som laks. Fiskeolje kosttilskudd kan også bli tatt.

Koenzym Q10 arbeider for å forbedre energiforsyningen til muskelcellene i hjertet, som hjelper hjertet pumpe mer effektivt. En daglig dose på 100 mg anbefales.

Hawthorn er en urt ofte foreskrevet av kinesiske og europeiske leger til å senke blodtrykk og andre hjerte plager. En daglig dose på 400 til 600 mg anbefales.

Kalsium og magnesium kan bidra til å forhindre en økning i blodtrykket. Gode ​​kilder til kalsium inkluderer lettmelk, befestet soyamelk og befestet appelsinjuice. Gode ​​kilder til magnesium er grønne grønnsaker, hele korn og belgfrukter. En daglig tilskudd av 1,000 til 1,200 mg av kalsium og 400 mg magnesium anbefales.