Digidexo.com

Arm øvelser for Cerebral Parese

Cerebral parese (CP) er en nevrologisk lidelse som påvirker kroppens bevegelse og muskel koordinering. En person med cerebral parese er vanligvis svakere enn den gjennomsnittlige personen. Derfor kan utøve være svært gunstig for CP pasienten. Imidlertid, alvorlighetsgraden av CP varierer tilfelle til tilfelle. Dette betyr at det ikke er en generell sett av øvelser for en person med CP å gjøre. Hvert treningsprogram bør bygges rundt den enkeltes evner.

Snakk med en profesjonell

En terapeut bør være i stand til å lage et treningsprogram for deg eller barnet ditt med CP som holder alder, begrensninger og sikkerhet i tankene. Spør legen din om behandling. Hvis han føler terapi ville gunstig han vil skrive en resept for terapi og anbefaler en ressurs.
Din terapeut bør samarbeide med deg om å bygge et treningsprogram som styrker svake muskler og strekker stramme muskler, mens på samme tid hjelper deg å arbeide mot målene dine. Hvis du ønsker å bygge overkroppen styrke, snakk med din terapeut om arm øvelser som ville være passende for deg å gjøre. For din egen sikkerhets skyld, ta kontakt med terapeuten før du gjør øvelser på egen hånd.

Dumbbell Arm Øvelser

Ulike dumbbell arm øvelser er muligheter for personer med CP. Armhevinger og dumbbell bryst presser er eksempler på arm øvelser noen med CP kan gjøre. Selv en person bundet til en rullestol kan gjøre dumbbell øvelser.
Hvis du løfter vekter mens stående, sørg for å ha føttene sturdily plantet på gulvet for å hindre deg fra å miste balansen og falle.
Når du løfter vekter, husk det grunnleggende med å jobbe ute, spesielt warmup og kjøle seg ned. Sørg for å strekke deg godt under oppvarmingen.
En strekning du kan gjøre for armene er å heve en arm over kroppen din. Ta motsatt hånd og plassere hånden over albuen og hold i 15 til 20 sekunder.
Du kan gjøre dumbbell arm øvelser på et vanlig treningsstudio, i komforten av ditt eget hjem eller på et spesialisert anlegg.

Svømming

Svømming er en flott aktivitet for de med cerebral parese. Vannet bidrar til å slappe muskler, lindre spenninger normalt plassert på kroppen. Gjøre runder over bassenget praktisk talt fungerer alle musklene i kroppen, inkludert armene. Av sikkerhetshensyn må du alltid sørge for at det er forsvarlig tilsyn rundt svømmebassenget når du eller barnet ditt er svømming.