Digidexo.com

Hvordan Tørk en humidor med vann fra springen

Hvordan Tørk en humidor med vann fra springen


Humidors vanligvis holde sigarer på mellom 68 og 70 grader Fahrenheit og 70 prosent og 72 prosent luftfuktighet. Humidors krever destillert vann for å gi fuktighet i dem fordi destillert vann doesn & rsquo; t har kjemikalier og mineraler som kan endre smaken av sigarer. Selv om du kan bruke vann fra springen til å tørke ned en humidor, er du nødt til å gå gjennom et ekstra trinn å destillere det først.

Bruksanvisning

•  Tilsett vann fra springen til et hjem Distiller. Denne enheten kan ligne på en kaffemaskin. Det varmer vannet før det går over til damp. Dampen kondenseres i kondensatoren sløyfer og destillert vann drypper inn i en pott. Dette er vannkran som er blitt renset, og kan anvendes for å fukte en humidor.

•  Tørk den indre overflate med en ny svamp fuktet med destillert vann. Av samme grunn må destillert vann, må du bruke en ny svamp. Det vil være fri for såpe eller andre kjemikalier som kan påvirke smaken av sigar. Sørg for å tørke ned alle de eksponerte treoverflater inne i humidor.

fukte svampen med destillert vann og sett den på en plastpose inne i humidor. Lukk humidor og la den over natten.

Fukt svampen hvis det er tørt neste morgen og la det sitte en natt. Etter to dager svampen og plastposen kan fjernes. Humidor har absorbert den nødvendige fuktighet for å holde sigarer, men du trenger for å kalibrere hygrometer før du kan lagre sigarer i humidor.

Tips og advarsler

  • Don & rsquo; t bruk papirhåndklær til å tørke ned en humidor fordi de kan makulere på tre overflaten.