Digidexo.com

Hvordan finne en Life Coach i Virginia

Hvordan finne en Life Coach i Virginia


Hvis du leter etter litt liv veiledning, men du er ikke interessert i å se en mental helse profesjonell per se, et liv coach tilbyr deg et alternativ. Livet trenere gi en objektiv synspunkt og kan fungere som en samtalepartner for dine ideer.

Hvis du søker et liv coach i Virginia, er det mange elektroniske ressurser som du kan bruke i søket. Enten du søker veiledning for dine liv, karriere, økonomi, relasjoner eller kreative sysler, er Virginia livet trenere som spesialiserer seg på mange områder av selvtillit forbedring.

Hver trener bringer sin egen bakgrunn, trening og filosofi til din individuelle økten. Uansett tilnærming, er et felles tema å forvente en vurdering av dine mål og konkrete tiltak trinn som du kan ta for å oppnå dem. Virginia, som resten av USA, har ikke konsesjonskrav for livet trenere. Derfor filosofier, tilnærming og bakgrunn av trenere er mangfoldig. Spør mange spørsmål på forhånd for å få stilen til coach som du trenger.

Bruksanvisning

•  Besøk gratis nettsted noomii.com og bla oppføringer av livet trenere i Virginia. Beskrive dine mål og din ideelle trener, så området vil generere personlige liv coach anbefalinger basert på dine egne kriterier.

Gå til nettstedet betterfly.com. Skriv inn ordene "life coaching" i søkeboksen på hjemmesiden. Type i byen i Virginia på neste side, og bruk rullegardinmenyen til venstre for plasseringen søkeboksen for å velge en kjørelengde radius for ditt søk deretter trykke "go" -knappen. For ytterligere å begrense søket ditt, kan du bruke den delen til venstre på skjermen merket "filtre." Velg de ferdighetene nivå, aldersgruppe, tilgjengelighet og betalingsalternativer, og sjekk ut trenerens karakterer. Klikk på knappen i filterseksjonen merket "oppdatere resultater." Når du finner en trener i Virginia som appellerer til deg, bestille time rett gjennom området.

Se gjennom en omfattende liste over livet trenere på Psychology Today hjemmeside. På hjemmesiden, klikk på "finne en terapeut" -kategorien. Type i Virginia postnummer du søker etter og velg "life coach" fra rullegardinmenyen under postnummer søk. Til venstre for den neste skjermen, kan du avgrense søkekriterier og klikk på coach livet av ditt valg for å finne kontaktinformasjon.

Kontakt Institutt for Professional Excellence i Coaching, som har en katalog av livet trenere i Virginia. Du kan ringe instituttet på 732-982-8156 eller send en epost til [email protected] Nettstedet, ipeccoaching.com, kan du se en bio, bilde og legitimasjon av hvert medlem oppført. Hver trener oppført, er utdannet ved instituttet og skolert i en filosofi om å bringe ut det beste i hver enkelt klient. For å finne din coach i Virginia gjennom dette nettstedet, klikk på hjemmesiden fanen merket "ansette en trener." Til høyre på skjermen under "Directory of Trenere" bruke rullemenyer å velge delstaten Virginia og liv coaching som din kategori. Klikk på linken til noen av trenerne som vises. Klikk på ordene "kontakt meg" under den enkeltes bilde og skjemaet vil befolke slik at du kan sende ham med dine spørsmål og kontaktinfo.

Tips og advarsler

  • Få et klart bilde av hva du ønsker fra din life coach før de oppsøker henne ut slik at hun kan bedre hjelpe deg. Hvilken verdi plasserer du på et liv coach utdanningsnivå, erfaring, filosofi og bakgrunn? Søke etter vurderinger og anbefalinger før planleggingen din første avtale.
  • Det er ingen standardisert credentialing system for livet trenere på den måten at det er for lisensierte mental helse fagfolk. Alle kan lovlig kalle seg et liv coach og se kunder, så vær forsiktig og grundig i din forskning og også med dine forventninger.