Digidexo.com

Tegn og symptomer på Gas Smerter i graviditet

Tegn og symptomer på Gas Smerter i graviditet


Graviditet kommer med en rekke symptomer som varierer i alvorlighetsgrad. Noen symptomer kan være nye for vordende mødre, som konstant kvalme og hodepine, mens andre kan være vanskeligere å legge merke til. Gass er et vanlig symptom under svangerskapet, noe som kan være subtile eller overveldende. De fleste mennesker produsere 02:59 halvlitere med gass hver dag. Under graviditet, bremser hormonet progesteron fordøyelsesprosessen, noe som kan resultere i ekstra gass.

Magekramper

En av de første tegn på gass under svangerskapet er magekramper. Når gass samler i tarmen, kan det føre til mindre til alvorlige kramper som kan ligne på menstruasjonssmerter. Kvinner ofte feil gass smerte for pre-arbeidskraft sammentrekninger og bli bekymret for at de har en spontanabort. Slik lagrer du en tur til legen, se etter andre advarsel tegn på abort som blødning og hofte og nedre ryggsmerter.

Flatulens

Flatulens, noen ganger omtalt som, Äúpassing gas,Äù eller, Äúfarting, er au et resultat av ekstra gassansamling i mage eller tarm. Flatulens består av nitrogen, metan, hydrogen, karbondioksyd og oksygen, som faktisk er luktfri. Gassen plukker opp svovellukt når den sendes gjennom anus, som inneholder svovelavgivende bakterier. Flatulens øker vanligvis i løpet av svangerskapet, og kan være ganske pinlig. Redusere mengden av gass-forårsaker matvarer og brus kan bidra til å kontrollere flatulens.

Oppblåsthet

Oppblåsthet er en av de vanligste tegnene på gass under svangerskapet. Det er en veldig ubehagelig, Äúfull,Äù følelse. Oppblåsthet er resultatet av hormoninduserte gassansamling. En vordende mor kan se fysiske tegn på oppblåsthet som mage hevelse. Don,Äôt bli skremt - oppblåsthet er veldig vanlig til tross for hvor ubehagelig det kan føles. Drikke mye vann og spise mindre måltider kan bidra til å lette ubehag.