Digidexo.com

Hvordan Approach en deprimert pasient

De fleste mennesker som er deprimerte vet det. Men mange av dem ikke vil eller ikke kan innrømme det av frykt for å føle svak eller sårbar i øynene til sine venner. Imidlertid kan venstre ukontrollert, depresjon noen ganger alvorlig forstyrre livet til den deprimerte personen, og de som er i hans liv. Selv om det kanskje ikke umiddelbart populær, den beste måten å støtte din venn eller elsket en er å nøye nærme ham om hans atferd og følelser.

Bruksanvisning

Hvordan Approach en deprimert pasient

•  Snakk med støttende tone og være forsiktig med den deprimerte personen. Licensed sosialarbeider Allan Schwartz tyder på at noen mennesker kan bli fornærmet på grunn av fornektelse som følger depresjon. Ikke gi ultimatum om å gå for å få hjelp, men i stedet hjelpe personen å forstå at hjelp er tilgjengelig, og at det fungerer.

opplyse deg om depresjon. "Depresjon for Dummies" er faktisk et godt sted å starte, så det hjelper deg å lære om symptomer og ulike typer depresjon sammen med medisiner tilgjengelig for å lette symptomene. Jo mer du vet om sykdommen, jo bedre vil du være i stand til å tilby godt undersøkt forslag til din kjære. Mitch og Susan Golant bok "Hva gjør du når en du er glad er deprimert" vil tilby deg et innblikk i hvordan de skal svare på din kjære. Et forslag er å svare med en uttalelse som tilbyr seg å jobbe gjennom smerten sammen.

Tilby å arbeide på ting sammen. Ikke la din kjære tror hun kjemper mot depresjon alene. Når hun klager over at hun ikke kan forestille seg noen gang å være glad, eller komme seg ut av sengen, eller gjør noen av de mange uttalelser av håpløshet, erkjenner den følelsen og deretter tilby å hjelpe. De Golants 'bok antyder svare med, "Jeg vet du føler det slik nå, men vi kan komme gjennom dette sammen," eller noe lignende.

Finn støttegrupper eller terapeuter i nabolaget slik at når din kjære en er klar til å lytte til deg, vil du ha den informasjonen til å søke hjelp umiddelbart. Din lokale grenen av National Alliance på Mental Illness (NAMI) vil ha ressurser til å veilede deg.

•  Ikke gi opp. Hvis din kjære er følelsen for håpløst å søke hjelp, fortsette å prøve å overtale ham. Mange frykter stigmatisering av psykisk sykdom eller frykter at deres depresjon er så dypt det er ingen grunn til å få hjelp. Hvis du fortsetter å tilby riktig støtte kan han en dag kunne godta din hjelp.

Hint

  • Ta vare på deg selv. Depresjon er slitsomt å leve med for både personen med sykdom og kjære. Opprettholde dine egne grenser og velg din ganger å nærme personen med depresjon når du føler deg avslappet. Nærmer seg en deprimert person i sinne vil bare tjene til å gjøre dere begge føle seg verre om situasjonen.
  • Depresjon er en alvorlig sykdom. Hvis du har problemer nærmer din kjære om sykdommen og det ser depresjonen er dypere eller du høre personen snakke om selvmord, få profesjonell hjelp til å nærme seg henne umiddelbart.