Digidexo.com

Kan Ear Problemer bli assosiert med migrene?

Migrene er en vanlig foreteelse blant personer i alderen 15 til 55. Det er vanligvis en familie historie med migrene. Øre problemer har vært forbundet med visse typer migrene. Disse kan forårsake reisesyke samt andre balanse relaterte problemer.

Identifikasjon

Migrene påvirker mer enn 29,5 millioner amerikanere og tre ganger flere kvinner enn menn. Migrene kan påvirke mange områder av kroppen, inkludert ørene. Denne type er referert til som en vestibular migrene.

Symptomer

Symptomer på en vestibulære migrene kan føre til balanseproblemer, svimmelhet, bevegelsesfølsomhet, svimmelhet og ustøhet. Videre kan hørselen bli berørt, som lyder kan sløvet og øresus kan forekomme.

Årsaker

Den sannsynlige årsaken til migrene forbundet med øre problemer er en innsnevring av blodårer, i og rundt hjernen. Men eksakte årsakene til migrene fortsatt noe av en gåte.

Betraktninger

Ifølge eksperter ved Johns Hopkins University, er det ikke uvanlig for folk å oppleve indre øret og balanseproblemer blottet for hodepine smerte. Tilstanden kan fortsatt betraktes som en vestibulære migrene.

Triggere

Visse matvarer eller miljømessige forhold - omtalt som triggere - kan motregning en migrene episode. De inkluderer koffein, sjokolade, visse matvarer, stress, søvnforstyrrelser og hypoglykemi.