Digidexo.com

Influensa eller kalde rettsmidler

Influensa eller kalde rettsmidler


Rettsmidler for influensa og forkjølelse har eksistert i århundrer. Mange rettsmidler innebære å bruke urter uavhengig eller kombinere urter for å lage urtete. De rettsmidler avhengige av væsker fordi ofte, gjør de syke fra enten influensa eller forkjølelse har en appetitt for mat.

Fluids

Drikke rikelig med væske vil hjelpe kroppen din skylle ut giftstoffer og helbrede. Væsker løsne lunger og hindre dehydrering. Væsker du bør drikke inkluderer vann, varmt sitronvann med et snev av honning, juice, klar buljong, og massevis av varme væsker som te. Urtete som ingefær og boneset er stor for behandling av forkjølelse og influensa symptomer.

Å lage ingefær te, trenger du to kopper vann, en liten kasserolle og 2 ss revet ingefær rot. Ta de 2 kopper vann til å koke, rør inn ingefær og slå av brenneren. La krydder til bratt for 15 til 20 minutter før drikking.

For boneset te, bruk en kopp vann, en liten kasserolle og 1 til 2 ts tørket boneset. Plasser tørket urt i en kopp. Hell kokende vann over urtene og la det bratt i 10 til 15 minutter. Boneset te er mest effektiv når du drikker det varmt. Hvis du har influensa, drikke det hvert 30. minutt.

Vitamin C

Vitamin C kan hjelpe deg med å komme seg raskt fra influensa eller forkjølelse. Vitamin C, når det tas i store mengder, kan hjelpe immunsystemet ødelegge virus og bakterier. Grapefrukt er en utmerket kilde til vitamin C. Det renser leveren og bedrer immunforsvaret. En annen rik kilde til vitamin C er ananasjuice. Ifølge kalde rettsmidler, kjemper fersk ananas juice en kald bedre enn appelsinjuice fordi det er mindre syrlig og mindre allergifremkallende. Drikk mellom 4 og 8 gram ananas juice minst fire ganger om dagen. Eplejuice og mørke drue juice fungerer best mot influensa. Drikk juice ved romtemperatur. Hvis juice er for søt, tilsett vann.

Echinacea

Echinacea er en annen immunstimulerende som hjelper kroppen å bekjempe influensa eller forkjølelse. Det ødelegger infeksjoner, reduserer influensa og forkjølelsessymptomer, og hjelper kroppen leges raskt. Holistisk Online har en urt oppskrift som kombinerer solhatt med goldenseal. Du trenger 2 kopper vann, en liten kasserolle, echinacea og goldenseal. Hell kokende vann i en kopp og legge 10 til 15 dråper av echinacea og goldenseal til vannet for te.