Digidexo.com

Faktorer som påvirker Employee Forsikring Kostnader

Faktorer som påvirker Employee Forsikring Kostnader


Forsikringsselskapene er ikke lov til å nekte helse dekning til en person i en bedrift, uavhengig av deres spesifikke medisinske krav. For å kompensere, er gruppe helseforsikring planer basert på faktorer som påvirker gruppen som helhet slik som antall medlemmer og helseforsikring typer og pakker, sammen med demografi som type virksomhet og helserisiko forbundet med det.

Arbeidsgiver Deltakelse

Nivået som din arbeidsgiver bidrar til planen vil ha en stor innvirkning på kostnadene betales av ansatte. Noen arbeidsgivere vil betale en viss prosent av helseforsikring premiene, andre vil tilby å sponse pennies på dollar som du bruker, og andre tilbyr ingen bidrag i det hele tatt eller har spesielle fordeler pakker som betaler premiene helt.

Arbeidstakermedvirkning

Selv når helseforsikring er tilbudt, vil ikke alle ansatte melde. Antall ansatte som jobber for selskapet, og hvor mange av dem som deltar i helsevesenet plan både føre til at mengden av forsikringsutbetalingen å endre. Jo flere ansatte som deltok, vil lavere den totale kostnaden for medlemskap være, og vice versa.

Type forsikring

Hvilken type forsikring plan blir tilbudt vil påvirke kostnadene ved forsikring. Generelt, er en HMO plan rimeligere, men støtter ikke medisinsk praksis utført out-of-nettverk. En PPO plan koster mer, men aksepterer out-of-nettverk legebesøk så lenge pasienten samtykker til å betale noe av kostnadene over hva prosedyren ville koste i nettverket.

Demografi

Hva slags virksomhet selskapet utfører er også en faktor i ansattes forsikringskostnader. Høy risiko virksomheter som for eksempel bygging gjøre flere forsikringskrav, øke kostnadene for forsikring for ansatte. Jobber på et kontor eller detaljhandel sentrum er mindre risiko, med besparelser gitt videre til de ansatte i form av lavere forsikringskostnader. Bedrifter som benytter et flertall av ett kjønn kan få høyere eller lavere samlede tallene, for eksempel et selskap som spesialiserer seg på å tilby jobbmuligheter for gravide. Kjønn har en veldig spesifikk innvirkning på forsikringskostnader, og brukes for å bestemme forsikring priser av alle typer, inkludert bil og livsforsikring dekning. Helseforsikring for kvinner er mer kostbart enn for menn før etter midten alder. I deres 50-tallet, overgår kostnadene for kvinner kostnadene for helsetjenester for menn.

Forsikring Pakker

Den nøyaktige pakke av alternativene du velger vil påvirke hvor mye forsikringen vil koste. Priser øke for familien dekning over forsikring for en privatperson. Noen forsikringsselskaper planer tilby supplerende inntekt eller andre tjenester når arbeidstakeren er midlertidig deaktivert eller lider en lengre sykdom. Arbeidstakeren kan endre pakker å gjøre premier og andre forsikringskostnader rimeligere.