Digidexo.com

Hvordan kan jeg måle for tannimplantater gjøre?

Hvordan kan jeg måle for tannimplantater gjøre?


Dental implantater er et alternativ hvis du har mistet tennene enten gjennom en ulykke eller mulig forfall; de er kjent som avtrykkene. Implantater kan lindre ubehag som kommer fra å spise med løse eller manglende tenner og ubehag av proteser som har blitt løs. Det er to trinn for oppnåelse av tannimplantater: 1) som undersøker tennene, etterfulgt av måle- og plassering av implantater og 2) å opprette og å feste den nye tann (eller tenner) til de permanente implantater som er festet til kjevebeinet. Du vil også diskutere fordeler og mulige bivirkninger av tann implantasjon sammen med risiko.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med tannlegen din profesjonelle for en konsultasjon. De vil fortelle deg fordeler og risiko og finne ut om du er en god kandidat for tannimplantater. Hvis du har noen tannkjøttsykdom, dette må bli tatt vare på før de kirurgiske prosedyrer for implantater begynne.

•  Gå til den anbefalte tannlege for røntgenstråler som vil se på alle vinkler av munnen og tenner plassering. Dette kan inkludere en CAT scan for å ha et komplett bilde av både tenner og røtter. Eksamen vil deretter se på betingelsene for tannkjøtt, kjever, hode og nakke. Denne vurderingen vil avgjøre om munnen din er klar og i stand til å akseptere tannimplantater.

Klargjør for måling av kjevebenet, som vil ha deg å holde åpent i lengre perioder munnen - dette inkluderer høyden og bredden. Forsiktighet er tatt for å være sikker på at kjevebenet har nok bein til å sikre implantater. Sammen med nok bein, blir tannkjøttet sjekket for å se om du har nok fast vev som omgir implantatet.

Eksamen og bildebehandling gir et fullstendig bilde av munnen som kan være savnet under en vanlig tannlege eksamen. Bildene viser også nerver og sinus hulrom som hjelper vurdere bentetthet i kjeven din videre. Mer enn en X-ray, kan eksamen eller CAT scan være nødvendig før implantasjonen kan forekomme.

Møt teamet som skal utføre tannimplantat prosedyren, som kan inkludere en periodontist, som gjør den generelle eksamen; en muntlig og maxillofacial kirurg, som gjør de fleste av implantatet prosedyren; og en prosthodontist, som omhandler større restaurering og eventuelle problemer som kan oppstå. The dental ansatte som vil bistå i å ta flere røntgenbilder av munnen. Modeller av munningen er laget ved hjelp av en myk og ettergivende forbindelse. Dette gjøres vanligvis av pasienten bite ned på stoffet for å skape et inntrykk av tennene dine. Disse modellene nøyaktig viser hvor det er hull mellom tennene og gi tilleggsinformasjon for korrekte målinger for implantater.