Digidexo.com

Hvordan lage en kald Komprimer Out of Alcohol

Når du har forstuet en ankel, overbelastede en joint, eller anstrengt en muskel og hevelsen begynner, din første impuls er trolig å strekke seg etter en kald komprimere til å berolige din verkende kropp. The Mayo Clinic anbefaler å bruke en kald pakke umiddelbart etter en skade for å redusere betennelse og smerte, men hva kan du gjøre hvis du ikke har en hjemme? Her er noen enkle måter å lage din egen billig kald komprimere ved hjelp av en stift finnes i de fleste folks medisinskapet: rubbing alkohol.

Bruksanvisning

•  Hell alkohol og vann inn i en frysepose. Prøv å få det meste av luften ut før forsegling posen stengt.

Elt innholdet forsiktig i flere sekunder for å sikre fullstendig blanding.

Plasser den første posen inni rester bag, igjen og pass på å presse ut det meste av luften før forsegling helt. Denne dobbel-bagging vil bidra til å forhindre søl og lekkasjer.

Sett den nye kald pakke i fryseren og la den slappe av et par timer til slushy. Den lavere frysepunkt av alkohol i blandingen, vil en kul -127 grader Fahrenheit, hindre din pakke fra å bli solid og vanskelig å bruke.

Slip putevar over pakke eller vikle et håndkle rundt det før du bruker den til skade for å hindre skader huden mot kulde.

Tips og advarsler

  • Legg konditorfarge til din kaldt omslag eller merke det med en markør for å hindre utilsiktet forbruk av andre i husstanden din.
  • Pakk en elastisk bandasje rundt komprimere når du har den i posisjon over skaden, for å hindre den fra å skli ut av plass.
  • Juster forholdet mellom vann og alkohol som passer dine behov --- for en mykere komprimere, bruker mer alkohol og mindre vann; fastere pakker vil trenge mer vann.
  • Oppbevares utilgjengelig for barn og babyer for å unngå utilsiktet inntak eller kvelning med plastpose.