Digidexo.com

Øvelser for menn Brystreduksjon

Som en mann, hvis du lider av overutviklet eller forstørret brystene, kan du ofte føle selvbevisst og flau om denne tilstanden. Mannlige bryster er forårsaket av hormonelle ubalanser som oppstår i puberteten. Du kan også lider av denne tilstanden hvis du har for mye kroppsfett, fordi det begynner å samle på brystet. Mens det er øvelser som kan redusere forekomsten av forstørret brystene, er det viktig å rådføre seg med en lege før du begynner på et program.

Cardio øvelser

Å kvitte seg med mannlige bryster, må du brenne fett fra kroppen din, og cardio øvelser er en veldig bra fettforbrennende aktivitet. Cardio øvelser omfatter løping, sykling, svømming og roing. Alle disse øvelsene, når det gjøres konsekvent, kan brenne fett bygge opp på brystet. Mens løping er den enkleste øvelse å gjøre, kan det være vanskelig på leddene. Bike riding kan være en morsom aktivitet, men det er viktig å huske på å holde intensiteten på et høyt nivå for å høste fordelene. Roing er en utmerket cardio trening for overkroppen og bygger sterke muskler i armene dine også. Svømming er en total body workout som toner kroppen og ikke legger vekt på leddene. Utføre cardio øvelser i minst 25 minutter, annenhver dag.

Styrketrening

Øvre bryst øvelser og treningsøkter kan hjelpe tone og fast brystet området og gjøre denne tilstanden mindre merkbar. Utfører øvelser som brystpress, bryst fluer og push-ups er alle gode styrke øvelser. Styrketrening forbrenner fett, samtidig bygge opp muskler samtidig. Det er viktig å utføre disse øvelsene på en lav vekt med høye reps for å få ønsket effekt. Begynn programmet ved å utføre 3 sett med 15 til 20 repetisjoner.

Interval Training

Intervalltrening er utviklet for å øke stoffskiftet og brenne et høyt antall kalorier i løpet av kort tid. Intervalltrening er et intenst program, og ikke bare brenner kalorier mens du arbeider ut, men fortsetter etter du er ferdig. Intervalltrening krever at du utfører 30 sekunder til 1 minutt av en intens trening, etterfulgt av to minutter av en enkel øvelse. Et eksempel kan være å sprint i 60 sekunder og deretter jogge i 2 minutter. Gjenta denne fremgangsmåten et minimum på 8 til 10 ganger. Intervalltrening kan gjøres med omtrent alle typer cardio eller vekt trening trening.