Digidexo.com

LDS Addiction Recovery programmer

LDS rehabiliteringsprogram er en trosbasert program sponset av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige; er imidlertid noen sliter med avhengighet velkommen til å bli med i en gruppe.

12-trinns program

LDS Programmet er basert på 12-trinns modell. LDS tilnærming er litt annerledes. Mye som Anonyme Alkoholikere, det krever deltakeren til å innrømme problemet, lage en oversikt over urett, løse dem og gjøre ting godt igjen med de du har gjort galt mot så mye som mulig. Men det inkluderer åndelige elementer som bekjenne dine wrongs til Gud og prestedømsledere, sette livet ditt i hendene på den Himmelske Fader og Jesus Kristus og stole på kraften i Jesu Kristi forsoning for å helbrede deg.

Fokusere på løsninger, ikke problemer

En typisk LDS Addiction Recovery klasse diskusjonen vil fokusere på å finne løsninger på problemet med avhengighet, ikke gjenforteller eller gjenoppleve tidligere erfaringer. Ved stadig borti øyeblikk av avhengighet, holder det problemet friskt i sinnet til den rusavhengige, snarere enn å hjelpe dem komme forbi problemet.

Tro på Jesus Kristus

Andre 12-trinns program også inkluderer å ringe på en høyere makt for å få hjelp med gjenopprettingsprosessen. LDS avhengighet-utvinning programmet fokuserer spesielt på å trekke på den helbredende kraft offer og soning av Jesus Kristus. For å lykkes i dette programmet, må du være villig til å sette din tro på Jesus Kristus og anerkjenne ham som Guds Sønn.

Klasse Support

Selv om Addiction Recovery Manual er tilgjengelig online gjennom ProvidentLiving.org, er deltagelse i klassen sterkt anbefalt. Gruppeleder og andre klassemedlemmer tilby støtte, og oppgaver er å gi for å holde hvert medlem aktiv i gruppen.

Familiestøtte

LDS sosiale tjenester i tillegg til dette programmet for rusavhengige i tilfriskning, tilbyr også støtte for familien gjennom lokale organer. ProvidentLiving.org har en liste over de ulike etatene av staten.