Digidexo.com

Betyr Bio Oil jobbe for Stretch Marks?

Bio Oil er en blanding av essensielle oljer infused med vitaminer. Den brukes til å redusere synligheten av arr og strekkmerker, samt til å forbedre hudens tone, hydrat huden og forbedre utseendet på aldrende hud. Bio Olje kan brukes som et forebyggende tiltak, og som en løsning for utseendet på strekkmerker.

Ingredienser

De naturlige oljene i Bio Olje er: calendula for å avklare, rosmarin for oppkvikkende, lavendel for beroligende og kamille for sensitive hudtyper. Bio Olje er tilført vitamin A for å bedre elastisitet, tekstur og tone, og vitamin E for å holde på fuktigheten. Disse aktive ingrediensene er kombinert med Purcellin Oil, patentert som en levering medium for de mange andre ingredienser som utgjør Bio Oil. Hele listen over ingredienser er tilgjengelig på Bio Oil nettside.

Bruksområder og Cost

For strekkmerker, skaperne av Bio Oil anbefaler at du gni oljen i en sirkulær bevegelse på området og den omkringliggende huden to ganger daglig i minimum tre måneder. Bio Olje er tilgjengelig i USA, Storbritannia, New Zealand, Canada, Afrika og Japan og koster $ 19,99 i USA for en 4,2 væske oz. flaske.

Krav

Bio Oil hevder å forbedre utseendet på arr og strekkmerker ved hydrering av huden og dermed opprettholde hudens elastisitet. Bio Olje gjør ikke krav på å få strekkmerker forsvinne helt, men heller hevder å redusere deres utseende ved å påvirke rødhet, tone, bredde, høyde og elastisitet av eksisterende strekkmerker. Hvis du er bekymret for å få strekkmerker, det fungerer som et forebyggende tiltak.

Hvordan Stretch Marks Form

Strekkmerker, også kalt striae, dannes når huden utvider raskere enn din bindevev kan tilpasse seg endringen, danner indre sår. Disse sårene leges og vises på overflaten av huden som strekkmerker. De som er utsatt for å utvikle strekkmerker er gravide, kroppsbyggere og alle andre som mister en stor mengde vekt eller får en mye vekt raskt, for eksempel ungdom som opplever vekst spruter.

Expert Insight

Union Swiss gjennomført en 12 ukers klinisk studie av Bio Oil i Sør-Afrika. Tjue kaukasiske kvinner i alderen 18-55 med magestrekkmerker brukt Bio Oil to ganger om dagen. Femti prosent av kvinnene rapporterte forbedret rødhet og tone, førti prosent rapporterte bedre bredde og høyde og tjue prosent rapporterte forbedret elastisitet. Bio Olje er anbefalt av internasjonale organisasjoner som The Thinking butikk, Colmar Brunton, React Undersøkelser og The Neilson selskapet for sin evne til å forbedre utseendet på arr og strekkmerker, ikke for å gjøre dem forsvinne.