Digidexo.com

Økonomisk hjelp for funksjonshemmede Personer

Økonomisk hjelp for funksjonshemmede Personer


En funksjonshemming kan oppstå for alle i alle aldre. Det kan være et resultat av en ulykke, arbeidsskader, eller en sykdom - uansett årsak, kan det være økonomisk ugunstig. Heldigvis finnes det mange ressurser at personer med nedsatt funksjonsevne kan dra nytte av å hjelpe dem på veien til økonomisk utvinning.

Credit Rådgiving

Hvis du er ufør og bærer en stor mengde gjeld, kan det være lurt å melde deg på en kreditt rådgivning program. Vær på vakt mot fly-by-night operasjoner som tar pengene og løpe. Sjekk ut hver kreditt rådgiveren med Better Business Bureau for å undersøke deres historie. En av de mest anerkjente ideelle organisasjoner er Consumer Credit Rådgiving Services (CCCS). Du har muligheten til å snakke med en representant på nett, over telefon, eller i person, og de fungerer for deg, ikke dine kreditorer. De tilbyr også pengene ledelse klasser for gratis eller på en glidende skala basert på inntekten din.

Federal Government

Det er mange offentlige hjelpeprogrammer som kan hjelpe de med funksjonshemninger. Alle 50 stater har individuelle programmer, så du blir nødt til å finne ut alternativer som tilbys i bestemt tilstand. Men alle stater har organisasjoner for å hjelpe de som trenger hjelp med å betale elektriske regninger, få krisesenter, og matkuponger.

Medicaid programmer er også tilgjengelig over hele USA for de med lave inntekter som trenger å se en lege eller trenger medisiner. Du kan søke på nettet, på telefon eller med en sosialarbeider.

Long Term Disability

Det er mange kriseuføre ​​assistanse programmer som hjelper de som er midlertidig deaktivert. Men hvis du har en funksjonshemming som du ikke kan gjenopprette fra i løpet av noen uker til noen måneder, kan innmelding i et langsiktig uførhet program være nødvendig. For å motta hjelp fra Social Security Funksjonshemming Forsikring (SSDI), må du ha blitt deaktivert i minimum fem måneder. Hvis du er deaktivert i minst ett år, er du kvalifisert til å motta Medicare utbetalinger uavhengig av alder.