Digidexo.com

Hvordan bruke urter for å slutte å røyke

Hvordan bruke urter for å slutte å røyke


Sigaretter inneholder tusenvis av kjente farlige kjemikalier og giftstoffer. Imidlertid kan røyking være en avslappende aktivitet for millioner av mennesker. Det kan også være en dødelig en. Det sies at hver sigarett kan ta fem minutter av en røyker liv. Røyking er ledende årsak til kreft, hjertesykdom, hjerneslag og kan forstyrre fosterets vekst. På grunn av den vanedannende effekt av nikotin, slutte å røyke er veldig vanskelig. Men ved hjelp av urte kosttilskudd, kan det være ganske enkelt med dedikasjon. Les mer for å få hjelp.

Bruksanvisning

Hvordan bruke urter for å slutte å røyke

•  Rens systemet. Røyking bringer mange giftstoffer inn i kroppen. Det første trinnet i å slutte må involvere spyle vev fra giftstoffer. Dette kan gjøres ved å avgifte kroppen din for 24 timer med en væske-bare rensing diett. For en dag, ikke spise noe fast føde. Bare innta urtedrikker og te, ferske grønnsaker og frukt juice og 8 til 10 glass kildevann. Hvis du har det, sitte i en badstue eller dampbadet i 20 til 30 minutter. Hvis du ikke har en badstue eller dampbad, ta et varmt bad med 10 til 20 dråper eucalyptus eller furu olje blandet i.

Drikk en kopp ephedra te med frokost. Ephedra er naturlig bronkial dilator og vanndrivende som vil hjelpe deg å kvitte kroppen for giftstoffer som finnes i sigarettrøyk. Det vil også hjelpe lungene fungerer riktig som de reparere seg selv. Ephedra te kan være vanskelig å komme med, så mange helsekostbutikker kan være ute av stand til å oppnå det. Men det er der ute i bulk form, og kan lett bli gjennomsyret å lage te hjemme.

Drikk en kopp lakris / peppermynte te med lunsj og middag. Lakris og peppermynte fremme mental årvåkenhet og vil lette suget etter nikotin. Peppermynte og lakris te også fungere godt med en 1/2 ts ingefær lagt.

Ta 3000 mg C-vitamin hver dag. Vitamin C vil hjelpe reparere vev, øke immunforsvaret, og fungere som en kraftig antioksidant og antihistamin. Vitamin C er solgt til de fleste dagligvarebutikker, apotek og helsekostbutikker i en rekke doser.

Drikk en kopp Valerian rot te før du går til sengs. Valerian er en europeisk plante som er kjent for sine kraftige beroligende effekt. Røykeslutt fører ofte til økt angst, stress og søvnløshet som fører til nikotin suget. Valerian root kan være vanskelig å finne, men de fleste helsekostbutikker er i stand til å bestille den i bulk mengder. Lage te fra Valerian rot er enkel og kan gjøres hjemme. Hvis du ikke klarer å skaffe Valerian rot, kan koffein-fri kamille te også brukes til å roe ned kroppen før sengetid.

Body Car and Exercise

Ta en rask spasertur minst en gang om dagen i to uker. Konsentrer deg om å puste mens du går. Inhalerer dypt og puster sakte, holde et moderat tempo. Walking fremmer tilstrekkelig blodgjennomstrømning og sunn lunge aktivitet.

Stretch skikkelig før du begynner dagen din og går til sengs. Stretching vekker stramme muskler og ledd og får blodet flyter, slik at du kan våkent fokus og hvile om natten.

Gå til en kiropraktor en gang i uken i en måned eller som anvist. Kiropraktisk justering vil hjelpe kvitte kroppen av røykerelaterte giftstoffer som urtetilskudd ikke er i stand til å angripe. Justeringer vil også holde kroppen justert, redusere stress, angst og nikotin suget.