Digidexo.com

Oxygen Therapy for slagpasienter

Slag forekommer når oksygen er begrenset fra å nå hjernen på grunn av klumper eller andre hindringer. Leger behandle denne tilstanden med medisiner, livsstilsendringer forslag og fysioterapi. Hyperbar oksygenbehandling for slagpasienter øker oksygen og blodsirkulasjonen i vevet og blodårene i kroppen, selv i ødelagte organer eller fartøy med blokkeringer. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine nettside, trykket inne trykkamre hjelper blodet transport oksygen i hele kroppen.

Kontakt Doctor

Snakk med legen din om oksygenbehandling. Legen din vil forklare fordelene med å få denne behandlingen som en del av hjerneslag recovery plan. Mange anlegg vil ikke gi denne behandlingen uten henvisning fra helsepersonell. Din lege og hyperbar oksygenbehandling teamarbeid sammen for å skape en helhetlig behandlingsplan for din tilstand. Medlemmer av terapi gruppen består av en lege spesialist, en pleiepersonell og teknikere opplært til å gi hyperbar oksygenbehandling. Dette teamet observerer deg under behandlingen for å sikre din sikkerhet og trivsel under økten. De bestemmer hvor mange oksygenbehandling økter du trenger basert på kroppens reaksjon, et tall mellom 20 og 40 år.

Forbered

Følg instruksjonene fra legen din og hyperbar oksygen team. Du må oppgi en liste over alle dine slag medisiner og over-the-counter eller urte kosttilskudd du tar før du får behandling. De typer medisiner du tar kan påvirke hvordan kroppen din reagerer på behandlingen. Slutte å røyke hvis du har ikke etter å få slag. Tobakksrøyk begrenser mengden av oksygen og blodet strømmer gjennom kroppen din. Informere din medisinske team hvis du opplever en forkjølelse eller influensa, feber, hodepine eller kroppen verke, oppkast eller andre medisinske tilstander. De vil ikke behandle deg hvis du er syk.

Ikke ta med noe

Ikke ta med personlige eiendeler inn i hyperbar oksygenkammer. Disse elementene er sigaretter og lightere som kunne utløse en flamme, papirprodukter som bøker og magasiner, hårspray, hygieneprodukter og makeup. Fjern smykker, proteser og partials, høreapparater og kontaktlinser. Anlegget gir deg 100 prosent bomull klær å ha på under oksygenbehandling for slag og henvise deg til et område der du kan lagre dine personlige eiendeler. Det medisinske teamet gjør deg så komfortabelt som mulig i løpet av økten. Den oksygenkammeret er gjennomsiktig og stor nok for bevegelse. Du kan se på TV, høre på musikk, sove eller snakke til ansatte mens du får behandling. Oksygen terapi økter ta mellom 90 til 120 minutter å fullføre, en eller to ganger om dagen og fem til seks dager i uken. Vanlige bivirkninger er endringer i ører og bihuler på grunn av trykkendringer. Du kan be ansatte om øreplugger.