Digidexo.com

Hvordan du velger et Prescription Diet Pill

Hvordan du velger et Prescription Diet Pill


Når den brukes sammen med riktig mat og mosjon, slankepiller gir helsebringende fordeler. Men mengde piller på markedet som gjør det til en utfordring for forbrukerne å velge en resept slankepille. Velg mellom tre hovedklasser av narkotika når du velger foreskrevet slankepiller.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege eller ernæringsfysiolog for anbefalinger basert på dine personlige behov. Dette er viktig og kobler deg til med en medisinsk ekspert for å kombinere kosthold, mosjon og reseptbelagte legemidler til en personlig vekttap pakken.

Lær om de tre hovedkategorier av slankepiller. For eksempel, sympatomimetiske appetittdempende forsterke følelsen av mett eller senke appetitten. Orlistat fungerer inne i mage-tarmkanalen å hindre tarmene fra absorbere fett. Sibutramin virker på hjernen kjemikalier inkludert serotonin og dopamin, og til slutt fører til en appetitt slipp.

Snakk med en farmasøyt om foreskrevet diett medisiner. Farmasøyter holde seg oppdatert på farmakologi og de fleste anser dem anerkjente kilder. Spørre om likheter og forskjeller mellom reseptbelagte vekttap narkotika og over-the-counter alternativene. Spør om og sammenligne priser.

Legg trening til vekttap rutine etter først å snakke med en lege. Studier viser fysisk aktivitet kombinert med medikamentell behandling og riktig ernæring øker muligheten for vellykket vektreduksjon.

Hint

  • Oppdage bivirkningene for hver av de tre klasser av diett reseptbelagte piller. Les pakningsvedlegget og vær svært oppmerksom på bivirkningene. Finn ut om du har noen egenskaper som øker risikoen for bivirkninger.
  • Ikke tolke denne informasjonen som medisinske råd. Se legen din for forslag om å plukke en diett pille.