Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Walking lungebetennelse

Mens lungebetennelse er vanligvis invalidiserende for alle med det, walking lungebetennelse er vanskeligere å diagnostisere fordi noen med viruset kan forbli mobil. Lungebetennelse er gått fra person til person gjennom hosting og nysing. Ganglungebetennelse er en mild form for lungebetennelse, som er en bakteriell infeksjon av lungen. Walking lungebetennelse kan forveksles med forkjølelse, men kan utvikle seg til noe mye verre. Av denne grunn bør du lære å diagnostisere walking lungebetennelse.

Bruksanvisning

•  Du vil legge merke til symptomer som etterligner vanlig forkjølelse som inkluderer hodepine, feber, hoste og sår hals. Faktisk er det vanlig for folk å anta at de har en kald under de første stadiene av walking lungebetennelse.

Du kan legge merke til at enkelte forkjølelsessymptomer er fraværende som rennende nese og nysing. Legg merke til fraværet av disse symptomene vil gå lungebetennelse ikke forårsake sinus press eller overflødig slim som skal opprettes som en vanlig kald makt.

Du kan legge merke til at noen kalde symptomene er mer alvorlig enn vanlig. En tørr, bryst risting hoste, høy feber, eller en sykdom som varer lenger enn 4 dager uten bedring er alle tegn på en lungeinfeksjon, og det er behov for å bli behandlet av en lege. Herding walking lungebetennelse krever rikelig med hvile og foreskrevet antibiotika.

Du kan også legge merke til symptomer som ikke er typiske for en vanlig forkjølelse. Overdreven svetting, brystsmerter og kvalme eller oppkast er alle røde flagg. Noen andre symptomer kan oppstå som ikke er typisk for en vanlig forkjølelse er hudlesjoner eller utslett, øyesmerter eller sårhet, muskelsmerter, leddstivhet, tretthet, rask respirasjonsfrekvens, øresmerter, og hovne lymfeknuter i halsen, og hud lesjoner eller utslett. Se en lege hvis du lider av noen av disse symptomene.

Hint

  • Hvis du mistenker at du har mer enn en kald, må du huske å skrive ned alle dine symptomer som de oppstår.
  • Helst dine kaldt symptomer vare mer enn en uke, bør du gå til en lege.
  • Når du har symptomene ikke er typisk for en kald, bør du oppsøke lege.
  • Alltid se en lege for en vedvarende feber.