Digidexo.com

Childbirth Pain Relief

Arbeiderpartiet smerte varierer fra kvinne til den neste. De fleste kvinner velger noen form for smertelindring under fødselen, mens andre bruker naturlige metoder for å håndtere smerte. Fødsel smertelindring alternativene inkluderer epidurals, ryggmargs blokker, IV infusjoner, injeksjoner eller naturlig smertelindring.

Epidural

En vanlig metode for fødsel smertelindring er en epidural. Denne fremgangsmåten involverer en sykepleier eller lege å plassere et kateter i ryggen, som sender medisiner til det nedre parti av legemet kontinuerlig. Medisiner som brukes vanligvis er en kombinasjon av narkotiske og lokalanestetika. En epidural tar tid å arbeide og ikke lindre all smerte.

Spinal Block

En spinal blokk er lik en epidural. Imidlertid er medisinen administreres alt på en gang i stedet for å bli administrert kontinuerlig. Denne metoden blokker smertene helt, og er ofte brukt for Cesearean-seksjonen leveranser.

Kombinert epidural med Spinal Block

Denne metoden gjør det mulig for umiddelbar smertelindring med en kontinuerlig strøm av medikamenter som er tilgjengelig når / hvis ryggblokken slites av.

IV-infusjoner eller injeksjoner

Noen kvinner kan velge å motta medisiner gjennom en IV eller ved injeksjon. Vanligvis vil de bli gitt noen form for narkotiske og muligens en beroligende for å gjøre fødselen lettere. Disse medikamentene vil ikke helt stoppe smerte opplevelser, men pleier å gjøre dem mer utholdelig.

Natural Pain Relief

Mange kvinner velger å håndtere smerte naturlig. En populær metode som brukes for å kontrollere smerte består av spesielle pustemønster og visualisering av et beroligende sted. Endre posisjoner (sittende, stående, liggende), massasje og hypnose er andre mulige måter å håndtere smerte.