Digidexo.com

Hvordan eliminere Leg Cramps at Night

Hvordan eliminere Leg Cramps at Night


Leggkramper, også kjent som Charley hester, er smertefulle muskelspasmer som kan komme plutselig, spesielt i løpet av natten, våkner du fra en lyd søvn. Mens noen angripe deg i leggen eller låret, andre tar tak i fotsålene, som varer så lite som noen få sekunder eller så lenge som flere minutter. Les videre for å lære hvordan å eliminere disse smertefulle nattlige kramper.

Bruksanvisning

Eliminere Night Cramps når de oppstår

•  Forsøk å avlaste krampe ved å forlenge beinet og vinkel foten inn mot kneet. Alternativt, ta tak på tærne og trekke dem i retning av kneet.

Stå opp, gå rundt og riste beinet kraftig, og deretter gå tilbake til sengen og rekvisitt beinet opp på en pute.

massere forsiktig området å bruke en sirkulær bevegelse for å bidra til å lindre den stramme muskler.

Løsne ark og tepper slik at tærne og føttene ikke peker noe som kan føre til at musklene til kontrakt og ta på en annen smertefull krampe.

Sug i et varmt bad, ta en dusj eller bruke en varmepute til krampe i minst 10 minutter.

Eliminere årsaken til Night Cramps

Drikk minst 6 til 8 glass vann hver dag slik at vitaminer og mineraler kan tilstrekkelig bli absorbert i kroppen.

Strekk bena hver kveld. En måte er å stå på en fremskutt tilt om 30 inches fra en vegg, holde hælene flatt og stødig. Skyv hendene opp veggen for å forlenge musklene i bena. Hold i omtrent et minutt.

Oppretthold smidige muskler ved å svømme eller deltar i vann øvelser.

Bruk passende sko og holde seg borte fra høye hæler.

Pass på at du får nok kalsium, kalium, magnesium og vitamin E og A.

Ta med bananer, tomater, poteter, brokkoli, honningmelon og sitrusfrukter i ditt daglige kosthold. Disse matvarer inneholder kalium, som er en nøkkel mineral i å hjelpe til å regulere muskelaktivitet.

Tips og advarsler

  • Å øke kalsiuminntaket, er det lurt å ta en ikke-fosfor kalsium supplement før sengetid enn å stole utelukkende på å drikke melk eller spise andre meieriprodukter.
  • Ikke erstatning koffein eller alkoholholdige drikker for å drikke vann som de er vanndrivende og dehydrere mer enn hydrat.
  • Gravide eller postmenopausale kvinner som ikke spiser nok kalsium kan lide mer fra leggkramper om natten.
  • Noen reseptbelagte legemidler kan føre til nattlige leggkramper. Konsultere legen din dersom du mistenker at dette er årsaken.