Digidexo.com

Dental Implant alternativer

Tannimplantater gir komfort, bekvemmelighet og stabilitet som vanlige proteser ikke. Snarere enn bare å erstatte manglende tenner, vil tannimplantater også erstatte roten av tennene, slik at du med ekstra sikkerhet og trygghet.

Snap-On protese

Snap-on proteser består av to implantater som proteser er knipset på. Denne type implantat avhengig av støtte fra det omgivende tannkjøtt vev.

Avtagbart Bridge

Med dette alternativet vil seks implantater plasseres i topp- og bunn buer, med en bar som forbinder dem. Proteser vil da bli festet til baren.

Fast Implant Hybrid

Faste implantat hybrider har mellom åtte til 10 implantater, uten vev støtte som kreves. Disse implantatene brukes til å erstatte manglende tenner, tannkjøtt og benvev.

Individuelt Støttede Implantater

Hver krone kan implanteres separat i tannkjøttet, som ofte gir mest komfort og kvalitet. Tilstrekkelig mengde bein og vev må være tilgjengelig.

Enkelt Tooth Replacement

Hvis en enkelt tann må skiftes ut, blir implantatet bli gjort på stedet av den manglende tann. Et implantat vil bli plassert i kjeven og en ny tann vil bli montert over det, og blander i naturlig med de andre tennene.