Digidexo.com

Dental Whitening behandlinger

Dental Whitening behandlinger


Som folk blir eldre tennene gradvis bli misfarget fra slike ting som kaffe, te, brus, visse antibiotika og sigarettrøyking. Selv en overdoser av fluor gjennom årene kan føre til tann misfarging, ifølge American Dental pleiere 'Association. Tannbleking behandlinger tilbyr en måte å gjenopprette en persons smil til et lekkert hvit nyanse.

Whitening Tannkrem

Whitening tannkrem tilbyr en skånsom hjem bleking behandling for tennene når den brukes regelmessig. De inneholder skånsom polering eller kjemiske midler, så som hydrogenperoksyd, som kan fjerne overflate flekker og enda dypere flekker som har trengt tannens overflate.

Regelmessig bruk av Whitening tannkrem kan bleke tennene ca en skygge, ifølge MedicineNet. Whitening tannkrem tilbyr også mer slipende forbindelser da vanlig tannkrem. De ekstra slipe tilsetningsstoffer kan bidra til å bleke tennene over tid, og også gi en renere følelse til munnen.

Hjem Whitening Magasin Kits

Hjemme bleking kits kan være tilpasset designet av tannlegen så hver skuff passer den enkeltes munnen og bite, eller de kan kjøpes over disk i en enkel kit som passer til alle munner. Brukere fylle et brett med en whitening gel. Når skuffen er fylt med gelen blir det satt inn i munnen i en nødvendig mengde av tid. Noen brett kits krever natten bruk, men andre bare ringe for et par timer i brukerens munn.

Brukeren fortsetter å bruke skuffene daglig for en foreslått tid eller til de ønskede Whitening resultater er oppnådd.

Hjem Whitening Strips

Tannbleking strimler er en fin film, som ligner på båndet, fylt med en hydrogenperoksyd-løsning. Brukeren plasserer strimlene direkte på tennene overflate. Strimlene blir normalt påført to ganger per dag for bare 30 minutter i en tid i løpet av en to-ukers tidsrom.

Stripene bleke raskt og brukerne vanligvis merke resultater innen fire dager etter søknaden. De fleste tenner forbli hvit for opp til fire måneder før brukeren må gjenta blekeprosessen.

Relativt billig, stripene er tilgjengelig over disk i de fleste butikker.

Whitening Skylling

Whitening skyllinger tillate brukeren å behandle tennene sine til et hvitere utseende med bare minimal innsats. Skylle bleker tennene, men det er også friske pusten, redusere plakk og selv bidrar til å bekjempe tannkjøttsykdom. De fleste av de skyllinger inneholder hydrogenperoksyd som den aktive bestanddel.

Brukeren bare virvler stoffet rundt munnen i 60 sekunder og så spytter den ut. Anbefalt bruk er to ganger per dag. Brukerne vil merke moderat bleking i 12 uker med kontinuerlig bruk, ifølge Web MD. Brukeren må følge bruken av skylle med regelmessig børsting.

Dental Whitening

Tannlegekontor tilbyr i-kontoret bleking prosedyrer som er svært vellykket på raskt bleking tenner. Tannlegen gjelder whitening gel direkte til tennene. De fleste av gelene blir aktivert ved hjelp av et spesielt lys, en laser eller varme. Brukere generelt opplever hvitere tenner på bare 30 til 60 minutter. Sterkt farget eller misfargede tenner kan kreve to eller tre besøk for å oppnå tilfredsstillende resultater.

Tannbleking prosedyrer i et tannlegekontor er vanligvis ikke dekkes av forsikring planer, og de pleier å være ganske dyrt, men de gir de beste resultatene av alle tannblekingsbehandlinger.