Digidexo.com

Hvordan legge til korn til en No-Carb Diet

Hvordan legge til korn til en No-Carb Diet


En no-carb diett eliminerer alle karbohydrater, og derfor alle korn. Noen av low-carb dietter, som Atkins planen, begynne med svært få (noen Kosten med eliminere karbohydrater totalt) karbohydrater under induksjonsfasen, deretter gradvis legge karbohydrater i senere faser. Mens kornene er en form for karbohydrat, enkelte korn er høyere i enn andre karbohydrater. En no-carb dieter som er re-introdusere korn til hans eller hennes diett bør legge dem sakte, unngå bearbeidet korn og fokusere på sunne hele korn.

Bruksanvisning

Velg noen sunne hele korn for å legge til din diett. Hele korn som er lav i karbohydrater inkluderer bygg, havre, bokhvete, bulgur, rug og hirse.

Legg en minimal mengde korn av ditt valg til kosthold, sprer porsjoner i løpet av dagen, etter noen spesifikke karbohydrat retningslinjer som dine spesielle slanke tilsier. For eksempel begrenser Atkins plan Kosten til 20 gram netto karbohydrater (totalt karbohydrater minus gram fiber) hver dag.

Legg et utvalg av mat som inneholder hele korn i kostholdet ditt. Smarte valg inkluderer hele korn brød og hele korn korn, men sørg for å sjekke de ernæringsmessige etiketter for å få carb telling før du gjør valgene.

Unngå korn som ikke er hele korn. Bearbeidet korn, slik som de som finnes i hvitt brød, er mye høyere i karbohydratinnhold enn hele korn. Bearbeidet korn har også en tendens til å ha mindre fiberinnhold, noe som betyr at du vil beholde flere netto karbohydrater og vil ikke føle så full.

Hint

  • Vurdere spesielle low-carb brød, frokostblandinger, muffins og andre hele korn-baserte matvarer som er laget spesielt for carb tellere. Selv om disse matvarene kan koste mer enn sine ikke-diett kolleger, er mat ofte spesielt proporsjonert for bekvemmelighet, noe som gjør dem til et enkelt alternativ.