Digidexo.com

Hvordan Heal Burns Fast

Hvordan Heal Burns Fast


Det er mulig å helbrede et brannsår raskt, avhengig av alvorlighetsgrad. Første grads forbrenning kan vanligvis behandles hjemme med mindre de dekker store deler av kroppen, som regnes som et omfattende traumer. Første grads forbrenning er brannskader som påvirker det første laget av huden. Huden blir rød og kan skrelle. Hvis huden blemmer, regnes dette som en annengrads forbrenning. Annengrads forbrenninger bør behandles av en medisinsk faglig mindre blemme er liten i størrelse. Blemmer mindre enn 2 eller 3 inches anses å være mindre, selv om de er teknisk annengrads i status.

Bruksanvisning

•  Kjør kaldt vann på den brenne umiddelbart. Ikke la vannet være for kaldt, da dette vil sjokkere det forbrente området. La vannet renne til smerten fra brenn har sunket. Du bør også se rødhet fra brenn avta litt også. Hvis du fremdeles føler smerte eller ikke har tilgang til rennende vann, legg kaldt vann på en ren klut og bruke den som en kul komprimere. Hold omslag på den brenne helt til den brenne kjøler. Det er viktig å kjøle brenne, slik at det brenner ikke sprer seg eller påvirke området rundt det.

Tørk det forbrente området forsiktig med en ren klut. Unngå å bruke klær eller kluter som har blitt brukt til noe annet siden de ble vasket, da dette kan forurense området med overdreven bakterier. Klapp bort noe vann eller væske som kan danne på brannsåret. Påfør et brannsår krem ​​behandling, som er tilgjengelig over disk på de fleste apotek.

Pakk brenne i en bandasje eller med et sjal. Ikke bruk bomull eller gasbind, som det kan la partikler i brannsåret og forårsake irritasjon. Bandasje wrap tett, ikke slik at det er ubehagelig, for å legge press på området for å redusere smerte og mulig hevelse. Hvis du legger merke til hevelse, heve området hvis det er mulig å redusere blodstrømmen.

Ikke plukk på eller berør den brenne så det gror. Hold det dekket med rene bandasjer til den danner en beskyttende barriere eller skorpe. For å hjelpe med smerte, bruk brenne krem, aloe vera og smertestillende midler. Hold luften ut av såret så mye som mulig før de beskyttende barriere former.