Digidexo.com

Hvordan bruke One Touch Ultra 2

Hvordan bruke One Touch Ultra 2


Diabetes mellitus, eller diabetes, er en alvorlig tilstand som kan resultere i koma eller død. Ifølge American Diabetes Association, er diabetes en gruppe sykdommer som kjennetegnes av høyt blodsukkernivå på grunn av kroppens manglende evne til å utnytte glukose. Over 20 millioner barn og voksne i USA har blitt diagnostisert med diabetes. Blodsukkerkontroll er avgjørende for håndtering av diabetes; diabetikere ofte teste deres blod sukker hver dag. The One Touch Ultra 2 er en glukosemåling enhet som lar deg teste blodsukkeret hjemme med bare noen få viktige skritt.

Hvordan bruke One Touch Ultra 2

•  Sjekk kodenummeret på teststrimler før du bruker den i One Touch Ultra 2. Kode glukose maskinen for første gang du bruker den, og hver gang du bruker en ny beholder med teststrimler. Sett inn en teststrimmel inn i enden av måleren med sølvkontakt barer vendt mot deg, og skyv strimmelen så langt inn som det går.

Sammenlign nummeret som vises på glukose meter skjermen med kodenummeret på teststrimmelboksen. Hvis tallene ikke stemmer overens, trykk opp og ned piltastene på glukose meter til du finner matchende nummer. Tallene må stemme for glukose skjermen skal fungere skikkelig og gi nøyaktige testresultater.

Velg en prøve for å teste blodsukkeret ditt. The One Touch Ultra 2 nettsted foreslår å bruke håndflaten din, tuppen av en finger eller underarmen. Den fingertupp er den enkleste og mest nøyaktig måte å oppnå en blodprøve for glukosetesting.

Vask hendene grundig med varmt såpevann før testing. Skyll og tørk med et rent håndkle. Fjern hetten fra blodprøvetakeren. Sett inn en lansettnålen inn i enheten ved å skyve den inn i åpningen.

Twist og fjern beskyttelses disk fra spissen av lansetten. Sett enhet cap lansetten igjen ved å klikke den på plass. Vri hetten inntil tallet på urskiven viser dybden av punktering du foretrekker. Finn den store kontrollknappen på forsiden av lansetten enheten, og skyv knappen tilbake til det klikker.

Hold stikkespissen fast mot fingertuppen. Trykk kontrollknappen for å frigjøre lansettnålen inn fingeren. Fjern blodprøvetakeren fra fingeren, og forsiktig presse fingertuppen for å produsere en liten dråpe blod for testing. Flytt glukose meter, med strimmel inn, mot fingertuppen.

Linje opp strimmelen med blodprøven, slik at kanten av stripen for å forsiktig berøre bloddråpen. La kanalen absorbere blod inn i stripen, og vent til apparatet til å vise blodsukkerresultatet på skjermen. The One Touch Ultra 2 lagrer automatisk blodsukker resultater i målerens minne for nøye kontroll av din diabetes tilstand.

Hint

  • Ikke få blod på toppen av testing strimler eller du kan få en feilmelding.
  • Kontakt legen din umiddelbart for unormalt høye eller lave glukosetestresultater.