Digidexo.com

Hvordan bruke Music Therapy å hjelpe autistiske barn

Hvordan bruke Music Therapy å hjelpe autistiske barn


Musikk er en form for kommunikasjon som kan være ikke-truende og beroligende for autistiske barn. Siden autistiske barn er overfølsomme for ytre stimuli, har de en tendens til å vise en sterk affinitet for å lytte til musikk og spille musikkinstrumenter. Musikkterapi utvider denne sammenheng å bruke musikk som et verktøy for å støtte sterkere tale ferdigheter og bedre øyekontakt. Det kan også brukes til å styrke andre områder i et barns liv. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker musikk terapi for å hjelpe autistiske barn.

Bruksanvisning

Gled dere i Power of Music Therapy

•  Vær oppmerksom på at selv autistiske barn som sjelden eller aldri snakker kan svare på musikk. De kan selv synge. Musikkterapi gir et verktøy som kan bygge bro over gapet mellom en ikke-kommunikativ barnet og en som kan begynne å snakke i ord og setninger.

Ta i det faktum at autistiske barn (og voksne) svare så godt til musikk som det kan brukes som et grensesnitt for å hjelpe dem å lære ikke-musikk oppgaver. For eksempel, hvis barnet er sjenert om å gjøre øyekontakt, musikalske spill som involverer jakt til terapeut for signaler om når å spille et instrument kan hjelpe.

Hold notat av deres preferanser.

Bruk Music Therapy Principles at Home

Hold et enkelt instrument, for eksempel en tamburin eller cowbell, ved siden av ansiktet ditt når du spiller det for autistiske barn. Du kan bruke denne enkle aktivitet for å hjelpe barnet ditt til å bli komfortabel med øyekontakt.

Syng sanger til autistiske barn mens du holder en dukke. Når sangen nevner "sleep", lå dukken på sengen. Når sangen nevner "hopping", har dukken spranget ut i luften.

Be musikkterapeut for å finne alderstilpassede sanger å bruke til å hjelpe autistiske barn lære ord og kroppssignaler.

Få musikalsk opplæring for autistiske barn når du og din musikkterapeut anser ham klar. Maste et musikkinstrument kan gi selvtillit og kreative utsalgssteder som kan resultere i en mer avslappet barn.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på at hvert barn er forskjellig. Selv om man modalitet har tillatt for stor suksess i en annen autistisk barn, ikke anta at det samme vil holde for barnet ditt. Barnet bør reagere på hennes eget tempo, ha sin egen, unike reaksjon på behandlingen. Musikkterapi er bare en måte å jobbe med autistiske barn.