Digidexo.com

Hamstring voksn Symptomer

Hamstring voksn Symptomer


Adhesjon, band av arr-lignende vev, vanligvis forekommer som et resultat av en skade på området eller som en komplikasjon fra siste operasjon. Hamstring voksninger kan også være en komplikasjon til langsiktig hamstring senebetennelse. Behandling omfatter kirurgi for å skille de sammenvoksninger eller dype vev massasje. Det er viktig å søke behandling for hamstring voksninger for å hindre langvarig uførhet i beinet.

Hamstring

Hamstring er en stor muskel som går fra setet ned til kneet og langs baksiden av benet. Hamstring muskler er nødvendig å bøye kneet er ofte skadet fra sport spill.

Vedheft

Adhesjon er bånd av arr-lignende vev mellom to overflater i kroppen. Adhesjon som regel dannes som et resultat av betennelse, før kirurgi eller skade.

Symptomer

Symptomer for voksn varierer, så de er avhengige av den underliggende lidelse som forårsaket dem. De inkluderer smerte, sårhet, ømhet, manglende evne til å bevege muskelen ordentlig, vanskeligheter ambulerer eller tidligere fysisk skade som et blåmerke eller slitasje.

Kirurgi

Den vanligste behandlingen for adhesjon er en operasjon for å separere adhesjonen. Prognose og utfallet av vedheft kirurgi er vanligvis positive. Men det kan ta flere operasjoner.

Massasje

Massasje og dype bløt behandlinger finnes alternative behandlinger for hamstring vedheft. ART (Active Release Technique), en soft-tissue system som behandler muskler, sener, leddbånd, fascia og nerver, er anbefalt for behandling av hamstring voksninger av Dianna Linden.