Digidexo.com

Body Detox Symptomer

Når du trekker et vanedannende stoff fra kroppen din, er det detox symptomer å håndtere. Disse symptomene kan være mindre eller ganske alvorlig avhengig av hvor avhengige du skulle stoffet.

Betydning

Detox symptomer oppstår som et resultat av kroppen regenerere seg selv. Disse symptomene oppstår når vanen har blitt stoppet. De er som regel forbigående, men de kan vare noen måneder i enkelte situasjoner.

Funksjon

Symptomene som oppstår i hendene på en detox er der for en grunn. I utgangspunktet, det tok en stund å bygge dem opp inne i kroppen. Når du detox, er du eliminere disse giftstoffene ut igjen, slik at de forlater restsymptomer.

Fordøyelsesproblemer

Når du er detoxing, er fordøyelsessystemet endret. Noen symptomer inkluderer forstoppelse, diaré, kvalme, oppkast og mageproblemer.

Termostat

Kroppen kan også gå gjennom en rekke temperaturkontraster. Dette fører til frysninger, feber og nattesvette. Du kan også lider av nervøse tilstander som rister ukontrollert.

Fatigue

Det er dager, spesielt i begynnelsen av en detox, hvor du kan gå gjennom perioder med ekstrem trøtthet og slapphet. På grunn av dette, hjerne og problemer med å konsentrere kan også forekomme.

Effekter

Noen andre effekter som kan ses mens detoxing omfatter svakhet, ømme muskler og ledd, sult, hudsykdommer, dårlig ånde og canker sår.