Digidexo.com

Hvordan rense leveren Gradvis

Leveren fungerer som et filter, for å fjerne giftstoffer og urenheter fra kroppen din. Det hjelpemidler i nesten alle kroppsfunksjoner, fra å lage protein til metabolizing karbohydrater for å regulere kolesterol i blodet. Som den største kjertel og solid organ i kroppen din, kan det ha nytte av naturlige rensing teknikker. Med enkle endringer i livsstilen din, kan du forbedre helsen til leveren og hele kroppen. Lær hvordan å rense leveren gradvis med disse enkle trinnene.

Bruksanvisning

eliminere giftige matvarer fra kostholdet ditt. Redusere eller eliminere alkohol vil forbedre helsen til leveren. Redusere mengden av kolesterol og hvitt sukker vil også bidra til å rense leveren.

Legg til mer trening til din daglige rutine. Arbeide ut og miste overflødig vekt kan ha positive effekter på helsen til leveren din. Fett og kolesterol kan samle seg i leveren og forurenser det hvis du bære overflødig vekt.

Drikk mer vann for å skylle urenheter fra leveren og nyrene. Vann hjelper avgifte hele kroppen og leveren din vil høste fordeler.

Mat som er rik på svovel kan hjelpe leveren i sin naturlige evne til å behandle giftstoffer. Disse matvarer inneholder egg, løk, hvitløk og grønne grønnsaker.

Drikk grønn te. Foruten å være en kraftig antioksidant, kan grønn te begrense veksten av kreftfremkallende som kommer inn i kroppen og bidrar til å beskytte leveren mot eksponering for plantevernmidler, enten gjennom mat eller i miljøet.

Tips og advarsler

  • Legg til flere high-fiber matvarer i kostholdet ditt for naturlig rensing. Redusere eller eliminere stekt mat.
  • Alltid diskutere endringer i kosthold eller treningsprogram med legen din, spesielt hvis du har spørsmål om helsen til leveren din.