Digidexo.com

Sunn og rask frokost Ideer for 2-åringer

Sunn og rask frokost Ideer for 2-åringer


Om morgenen kan være ekstremt hektisk, spesielt for familier med små barn. Det kan være en utfordring bare å få alle klar for dagen, enn si å prøve å sikre dine små blir matet en sunn frokost. Heldigvis, ikke en sunn, barnevennlig frokost ikke å være tidkrevende. En fylling og rask frokost bør inneholde sunne hele korn, muskelbyggende protein og vitamin-pakket frukt for å få din pjokk fridag til en god start.

Peanut Butter Toast

Toast toppet med peanøttsmør kan være slik en enkel frokost, men barna vil sluke det opp gang på gang. Velg hele korn toast for de tilsatte vitaminer, mineraler og fiber. Topp det med peanøttsmør, eller en hvilken som helst type mutter smør, som legger protein. Til avrunder frokost, ta med noen skiver frukt, for eksempel bær, druer eller appelsiner. Denne frokosten favoritt tar minutter å tilberede, men er fullpakket med næringsstoffer og vil holde barnet fornøyd i hele morgen.

Frokostblanding med melk

Frokostblanding er en rask frokost valg, og når du velger hele korn frokostblandinger, kan det være næringsrik også. The Academy of Nutrition and Dietetics anbefaler på utkikk etter en frokostblanding med lite eller ingen tilsatt sukker, ingen trans eller mettet fett og minst 2,5 gram fiber per servering. Som en ekstra bonus, kan korn være en stor on-the-go frokost, som du kan sette cold kornblanding i en container og barna kan spise den tørr med sin melk i en kopp på siden. Instant eller quick-matlaging havregryn er en annen rask frokost alternativ for kjølige morgener. For å legge til smak, bland i terninger frukt, eplemos eller kanel. Havregryn er stor kilde til fiber og inneholder mye jern, som er nødvendig for små voksende organer.

Frukt og yoghurt Smoothie

En mettende og deilig smoothie kan ta minutter å gjøre, og kan nytes på farten. Kombinere frukt, fersk eller frossen, melk og yoghurt i blenderen og bland til en jevn røre. Denne kombinasjonen vil gi fiber og mange viktige vitaminer fra frukten, og melk og yoghurt pakker protein, kalsium og vitamin D for å bidra til å styrke voksende bein.

Egg

Egg er for tidkrevende for en travel familie, ikke sant? Ikke når du kan bruke bekvemmeligheten av en mikrobølgeovn. Frakk en mikrobølgeovn-safe kopp med non-stick matlaging spray, legge et egg og en skvett melk, slo til blandet og mikrobølgeovn i ett minutt, eller til settet. Topp med revet ost og server med en bit av hel-korn toast. Egg er en utmerket kilde til protein, som ett stort egg inneholder 6 gram. I løpet av minutter kan du tjene opp en helg frokost favoritt som vil gi dine pjokk tonnevis av energi for dagen.

Grip-og-Go Items

Når du virkelig sitter igjen med ingen tid til overs, holde sunn elementer på hånden som kan være raskt fanget som du kjører ut døren. Noen protein-pakket alternativene inkluderer individuelle yoghurt beholdere eller poser, streng ost, hardkokte egg og single-tjener melkekasser. Enkel å spise frukt, som bananer, epleskiver, bær eller applesauce poser gjør for stor frokost tilsetninger. Hel-korn kjeks og lite sukker kornblanding barer eller granola barer kan avrunder måltidet og gi fylle fiber. Selv om du sitter igjen med bare sekunder, ha disse elementene klar kan sikre en sunn frokost for den lille.