Digidexo.com

Moonstone Crystal Healing

Moonstone Crystal Healing


På en klar natt, når månen er full, ser det ut til å flimre. Gjør et ønske. Se et prosjekt for å realiseres. Det er makt i månen. Den regulerer havets tidevann, samt en kvinnes månedlige sykluser. Månen er representert i en type feltspat kjent som månestein. Brukt i århundrer som en helbredende stein, har månestein en kraftig effekt på kvinner så vel som menn - for å balansere og helbrede.

Kjennetegn

Moonstone er en skinnende gemstone av feltspat gruppe, sammensatt av kalium aluminium silikat. Den har en 6,5-7 vurdering på Mohs skala fra hardhet. Moonstone kommer i hvit, krem, fersken, rosa, grå og blå (også kalt Rainbow Moonstone). Det er gjennomsiktig og har en skimrende, iriserende kvalitet kjent som adularescence. Moonstone er funnet i Australia, Sri Lanka, India og USA.

Historie

For århundrer, mange kulturer aktet den månestein for sin helbredende og metafysiske egenskaper. Romerne tilskrives steinen til alle måne gudinner, men spesielt Selene og Afrodite. Det ble antatt å ha falt ned fra himmelen under fullmånen. Lakota-indianerne tilskriver månestein til moren, nye begynnelser og balansering av følelser. Det er totem stein for tiden av den "sterke vinder Moon" eller de som er født fra februar 11 til mars 10. Moonstone er hellig i India, Orienten og hele Europa som en stein av kjærlighet og fruktbarhet.

Helbredende egenskaper

Moonstone er en balansering stein. Det er nyttig for kvinner, så det balanserer humørsvingninger i forbindelse med PMS. Det er også gunstig for kvinner i overgangsalderen og de som har gjennomgått kirurgi. Det hjelper med fertilitetsproblemer, væskeansamlinger, graviditet, søvnløshet, vonde drømmer og stress hodepine. I chakra healing, blir månestein plassert over det tredje øyet, hals og hjerte chakra å få indre fred og ro. Moonstone også hjelpemidler i fordøyelsesplager, epilepsi, neseblødning, angst og immun mangler.

Metafysiske egenskaper

Moonstone er også kalt "reise stein", og som sådan, er nyttig for de som reiser eller arbeid på eller i nærheten av vann. Det sies at moonstones vil shimmer sterkere under en fullmåne, og vil være på sitt mest potente å jobbe med, enten healing eller som en ønskestein. Deretter, som månen synker, så gjør steinen intensitet, blir mer skånsom i sine applikasjoner.

Andre fordeler

Moonstones plassert i en skål i ens hjem vil bidra til å lette daglige spenninger mellom familiemedlemmer. Det er også sagt å regulere ens kropp klokke, spesielt hvis du gjør skiftarbeid eller omfattende reiser. Når gitt til barn, hindrer denne steinen mareritt og regulerer sunt søvnmønster. Det finnes ingen bedre beroligende stein for hyperaktive barn. Moonstones, som med jade, malakitt og mose agat, er gode steiner for hagen. Plante noen i bakken eller henge fra en vind klokkespill for å fremme sunne planter og trær.