Digidexo.com

Hva er årsakene til Intense Sinus smerte uten Congestion?

Hva er årsakene til Intense Sinus smerte uten Congestion?


Skallen har fire par av bihulene. Den frontal sit ved toppen av øyet. Den ethmoidal sitte ved øvre nesen. Overkjevens sitte bak kinnet. Den sphenoidal sitter dypt i skallen bak øynene og nesen.

Typer

Sinus smerte utvikler seg fra en rekke forskjellige tilstander. Vanlige syndere er: svulster, polypper, concha bullosa og bihulebetennelse.

Svulster og polypper

Når cellene fortsette å formere hvor de ikke er behov for, er en svulst eller polypp opprettet. Symptomer forårsaket av svulster og polypper variere, men spenner fra mild til intens. Større størrelse tumorer har en tendens til å produsere mer komplikasjoner og smerte.

Concha Bullosa

Ifølge Peter J. Casano, MD, en sinus og nasal spesialist, er en concha bullosa: "Når en normalt tynn plate av bein, midt turbinate, utvikler en boble eller liten lomme på innsiden ... det fører til midten turbinate å være større enn det er ment å være. " Den forstørrede vev forårsaker trykk og smerte, ofte mellom øynene.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse ofte viser lunger og drenering. Imidlertid, hvis de øvre bihulene bli blokkert eller stengt, kan de forårsake alvorlig smerte på grunn av trykket og fanget slim. Det er ingen følelse av lunger i disse tilfeller, på grunn av de lavere bihulene å være upåvirket.

Advarsel

Det er noen alvorlige, potensielt dødelige sinus forhold. Konsultere en medisinsk faglig for å finne ut hva som forårsaker sinus smerte.