Digidexo.com

Hvordan behandle Nerve smerte etter å ha en Stroke

Rammet av slag kan være en livsendrende opplevelse. Du må overvinne mange hindringer og, avhengig av hvor ille stoke var, kanskje du trenger å lære hvordan du gjør vanlige dagligdagse oppgaver som gåing og knytte skoene dine. På toppen av alt dette, kan du oppleve post-stroke smerte, noe som kan gjøre dagen-til-dag lever enda vanskeligere. Snakk med din primære omsorg lege om din post-stroke smerte. Han kan vurdere din situasjon og gi deg alternativene som passer best til dine behov.

Bruksanvisning

•  Registrer deg hos en smerteklinikk. Ett av alternativene som legen kan anbefale er en henvisning til en klinikk utviklet for å bidra til å behandle kroniske smerter. Legene arbeider på denne typen klinikk er spesielt trent til å håndtere og behandle smerte. Din kroniske smerter Legen vil jobbe tett med din primære omsorg lege for å sikre at du får riktig behandling.

Ta medisiner. Oral medisiner er den vanligste behandlingen av post-takts smerte. Med overflod av smertestillende medikamenter på markedet, kan det ta et par forsøk for legen din for å finne en kombinasjon av resepter som vil lindre smertene dine.

Tenk kirurgi. Du må kanskje kirurgi for å helt bli kvitt smerter forårsaket av hjerneslag. Deep hjernen og motor cortex stimulering er to prosedyrer som gir en viss grad av smertelindring for om lag 50 prosent av pasientene. Kirurgi kan virke som et drastisk tiltak for å håndtere kroniske smerter, men det kan være det beste alternativet for deg.

Prøv fysisk og atferdsterapi. Lav-effekt trening som gåing og svømming kan bidra til å lindre smerte hos noen pasienter. Stress kan legge til smerten at mange slagpasienter erfaring; meditasjon og yoga kan hjelpe deg med å slappe av og redusere stressnivået, og dermed redusere smerte.