Digidexo.com

Angst Coaching

Angst Coaching


The National Institute for Mental Health rapporterer at ca 40 millioner mennesker i USA opplever angstlidelser hvert år. Folk takle angst på mange forskjellige måter. Noen ser en lege og ta medisiner. Andre bruker holistiske metoder for å redusere stress, som meditasjon. Noen kan søke hjelp av en terapeut eller coach for å lære mestringsstrategier.

Hva er angst?

Angst kan omfatte en følelse av gjennomgripende bekymring, panikkanfall, tvangslidelse, sosial angst, eller post-traumatisk stresslidelse. Mild angst kan være relatert til felles bekymringer, for eksempel å betale regninger eller arbeid tidsfrister. Mer alvorlige følelser av angst som fører til betydelig ubehag kan være tegn på en angstlidelse. Folk i hver ende av angst spekteret kan velge coaching som en måte å føle seg bedre.

Hva er Coaching?

Trenere hjelpe folk gjøre endringer i sine liv, lære nye måter å håndtere, og funksjon på sitt maksimale potensial. Sertifisert Life Coach David Wood beskriver coaching som en struktur for utføring sunne endringer og mål. Det er ingen enkel lisensiering kroppen for trenere. Trenere generelt ha opplæring i rådgivning og spesialisert opplæring i coaching. Kognitiv atferds Trenere adresse maladaptive tankemønstre, og erstatte dem med mer nyttige tanker.

Coaching Effect på angst

Coaching letter angst ved å lære de enkelte nye klimaendringer ferdigheter og måter å identifisere maladaptive tanker og erstatte dem med sunnere liv strategier. Trenere gi struktur og oppmuntring. Ved å lære nye problemløsning teknikker, personen får innsikt. Dette kan i stor grad redusere angst. Ved å fokusere på løsninger, utdanner coaching en person til å identifisere mål og restrukturere sine omstendigheter og måter å tenke og oppføre seg.

Coaching Eksempel I - Test Angst

Test-taking er en stressende situasjon for mange mennesker. En coach hjelper den enkelte til å identifisere kilden til angst, for eksempel tanker som "Hvis jeg ikke klarer denne testen, vil jeg aldri få en jobb. Jeg vil være en taper." Coach bidrar til å identifisere de uhjelpsomme tanker, og fungerer med den personen erstatte dem med mer positive selvfølelsen, for eksempel "jeg er forberedt på å gjøre mitt beste. Jeg vil være i stand til å håndtere utfallet."

Coaching Eksempel II - Panic Attack

Panikkanfall er en skremmende manifestasjon av anxiety.Coaches fokusere på å utvikle en sterk støtte system for personen som lider angrepene, lære avslapping ferdigheter, arbeide gjennom frykten som fører til panikkanfall, og erstatte utløse tanker som "Jeg kan ikke gjøre det gjennom dette! ' med ro, rasjonelle tanker som "Jeg er trygg. Puste. Jeg vil bli bra. "

Velge en Angst Coach

Når du velger en coach for å arbeide gjennom angst problemer, forberede noen spørsmål på forhånd. Spør om Coach trening og erfaring i å jobbe med angst, de resultatene de har oppnådd, og deres behandlingstilbud. Annen viktig informasjon omfatter plassering av coaching økter, hvor mye de koster, og hvor mange økter er recommended.This vil bidra til å sikre best mulig passform for å arbeide gjennom angst problemer.