Digidexo.com

Olive Oil Som Cure for Toe Nail sopp

Misfargede, misdannede, og noen ganger lukt tåneglene er de avslørende tegn på tånegl sopp. Selv om denne tilstanden kan være pinlig, det kan også være smertefullt og farlig siden ubehandlet sopp kan føre til en tånegl å bli sprø, og selv å falle av etter en tid. Det er noen midler tilgjengelig, men som kan kvitt en tå sopp ved hjelp av kraften av naturlige oljer. Sunn kvaliteter av olivenolje i bestemte kan hjelpe rette tånegl sopp symptomer.

Slik fungerer det

Regelmessig bruk av olivenolje vil myke negler og neglebånd. Dette kan bidra til å forhindre tørrhet og oppsprekking av sopp-ridd negler, men vil ikke nødvendigvis kurere toe sopp med mindre olivenolje er blandet med en av noen andre naturlige oljer. Selv uten disse andre oljer, men går olivenolje en lang vei mot å gjenopprette sunne tånegler.

Tea Tree Oil

Tea tree olje har lenge vært et standardprodukt i naturlig rettsmidler. De anti-sopp egenskaper tea tree olje, når de blandes med like deler olivenolje, kan bidra til å eliminere toe sopp i bare noen få uker. Etter påføring begge, for å svamp med varmt vann fjerner oljer og deretter bruke en alkohol-basert munnvann. De antiseptiske egenskaper av munnvann vil fungere på tå problemet også. Daglig bruk av denne kraftige blandingen kan kurere tånegl sopp innen tre uker.

Oregano Oil

Bland to dråper oregano eterisk olje med en teskje olivenolje og bruke denne blandingen en gang om dagen i to uker til sopp. Oregano eterisk olje har antiseptiske og antibakterielle egenskaper som i stor grad kan hjelpe til med å eliminere misfarging, skjørhet og forlegenhet som følger tånegl sopp.

Andre bruksområder for Olive Oil

Olivenolje kan bidra til å regulere kolesterolnivået hvis konsumert på regelmessig basis, og det fungerer som en effektiv fuktighetskrem når det påføres direkte på huden. Det er også brukt som en sjampo additiv, leppepomade og til å behandle enkelte hudsykdommer.