Digidexo.com

Naturlige urter for Kolon Rensing

Kolon renser er naturlige måter å rense kroppens kolon. Urter er en naturlig måte å ikke bare rense tykktarmen, men å endre kroppen. Urter må legges inn i kosthold og livsstil for minst mulig bivirkninger.

Den Colon jobb

Tykktarmen har en kraftig jobb med å kvitte kroppen for avfallsstoffer og bakterier. Tykktarmen absorberer også vann og mineraler for å ha en godt balansert kolon.

Fekal Matters

Når fecal saker blir tett i tykktarmen, kan tykktarmen ikke fungerer som de skal, noe som gjør et kolon rens viktig for en velbalansert kropp.

Colon Cleanse Diet

Endre ens kosthold er en del av prosessen med å rense ut kolon. En godt planlagt næringsrik diett skaper en sunn kolon.

Kolon Rensing Foods

Mat som svisker, rå eggeplommer, frukt og grønnsaksjuice er perfekt for en naturlig kolon rens. Unngå potetgull, godteri, brus, svart te og junk food som valg mens du er på kolon rens.

Løvetann Colon Cleanser

Løvetann er en perfekt kolon cleanser. Ikke bare løvetann rense tykktarmen, men det også renser leveren. Bladene av løvetann er rike på næringsverdi.

Fennel Seed Colon Cleanser

Fennikel frø er en annen stor urt for kolon renser. På grunn av sin rike fiberinnholdet, er fennikel frø utmerket å ta for en sterk kolon rens.

Lakrisrot Colon Cleanse

Lakris rot er ansett å være en av de beste naturlige urter for kolon helse og renselse. Lakrisrot kan også brukes til å rense hjerte, lever, tarm, bukspyttkjertel og magen i seg selv.