Digidexo.com

Ti måter å forebygge leddgikt

Leddgikt kan være en svært alvorlig tilstand som alvorlig påvirker din livsstil. Den beste måten å unngå leddgikt er å utdanne deg selv om felles helse og praksis effektive forebyggingsmetoder. Selv om du allerede føler smerter i leddene, det finnes måter du kan bidra til å holde tilstanden fra å bli verre. Med langvarig praksis, kan du selv være i stand til å lindre noe av smerten.

Bruksanvisning

Øvelse daglig i minst 30 minutter. Trene styrker musklene. I sin tur gir dette god støtte for leddene. Holde musklene tonet vil også bidra til å forhindre skader som kan føre til leddgikt. Akvatiske øvelser er gode for å unngå belastning på leddene fordi vannet løfter noe av vekten din ut av dem. Andre gode alternativer er på tur, lav innvirkning aerobic og overvåkes lett vektløfting.

•  Strekk i løpet av dagen, og ikke sitter på ett sted for en lang tidsperiode. Det er viktig å strekke på musklene og holde dem smidig. Gjenværende fortsatt eller inaktiv for lenge kan gjøre leddene stive. Når du strekker, prøv å bevege leddene i et stort utvalg av bevegelse, være forsiktig så du ikke over utvide selv. Milde, flytende bevegelser er best.

Unngå visse aktiviteter, spesielt de som er repeterende. Noen aktiviteter som kan føre til leddgikt problemer inkluderer huk, tunge løft, aggressive sport, skrive uten skikkelig støtte, og klemme eller trykke en gjenstand for lange perioder av gangen. Hvis jobben din krever at du utfører noen av disse aktivitetene, prøver å finne måter å redusere belastningen satt på leddene. Gjør dette om det betyr å endre stoler eller iført underarm støtter.

Gå ned i vekt hvis det er nødvendig. Opprettholde en sunn vekt er veldig viktig når det gjelder å forebygge leddgikt. Hvis du bærer rundt ekstra vekt, er du legge stress og belastning på leddene. Det er mye lettere på kroppen din hvis den ikke har støtte unødvendige pounds.

Ta kosttilskudd og spise et sunt kosthold. Vitamin C og D - samt fiskeolje kosttilskudd - har vist seg å fremme sunne ledd. Spise en sunn lav-fett diett bidrar også til å opprettholde en passende vekt.

Øv god holdning, enten du sitter eller står. Sove på en fast madrass og unngå å hvile på overflater som er veldig myk.

Hvile og slappe av hele dagen. Mens inaktivitet kan være skadelig, så kan overaktivitet. Det er viktig å hvile muskler og ledd etter å ha utført anstrengende oppgaver. Mentalt slappe muskler, tenker hvert område fra topp til tå, mens du tar jevn pust. Lære å frigjøre spenninger i kroppen din kan ta litt praksis, men det er vel verdt det.

Beskytt leddene fra kaldt vær med seg varme klær. Hvis du forventer å være i kaldt for en lengre periode, sørg for å ha ullundertøy og tykke hansker.

Ta et varmt bad eller bruke en varmepute når du føler verkende. Varme terapi lindrer og beroliger spente, over-jobbet muskler og ledd.

Drikk rikelig med vann. Vann er nødvendig for felles smøring og støtdemping.