Digidexo.com

Hjem rettsmidler for magen gass Relief

Gass er en normal biprodukt av fordøyelsen. De viktigste årsakene til flatulens svelger store mengder luft samtidig som å spise eller drikke, og når bakterier som ligger i tykktarmen gjærer karbohydrater som ikke riktig brytes ned i tynntarmen. Tarmgass består av mye av de samme gasser i miljøet så som hydrogen, oksygen, karbondioksyd, nitrogen og metan. Det er mange naturlige behandlinger for å rette opp dette.

Herbal behandlinger

Herbal supplement doser er fastsatt basert på terapeutisk område. Dette er den minste dosen som gir noen fordeler til den største dosen som er trygt for menneskelig konsum. Ikke overskrid anbefalte mengder. Urtemedisiner er tilgjengelig fra en rekke nettbutikker, supermarkeder, og naturlig helse butikker.

Angelica olje og karve olje både hjelp stop metthetsfølelse, luft i magen, og krampe i mage-tarmkanalen. Ta enten i 10 to15 dråper i ¼ kopp vann. Chen-pi, også kjent som bitter appelsin i te form lindrer raping, oppblåsthet og gass. Kanel olje lindrer oppblåsthet, kramper, og gass. Bruk 10 til 15 dråper i ¼ kopp vann. Løvetann tinktur fjerner følelsen av fylde og gass. Ta ½ ts i ¼ kopp water.Do ikke bruke løvetann hvis du har gallestein. Fennikel frø lindrer fylde, gass og oppblåsthet. Bruk 4-5 dråper olje i ¼ kopp vann. Gentian bitter kapsler lindre oppblåsthet og gass etter å ha spist store mengder fett kjøtt. Ta som anvist på label.Hops lindre stress-indusert fordøyelsesproblemer. Ta 500 til 1000 mg tre ganger daglig. Ikke bruk humle hvis du har en østrogensensitiv lidelse som brystkreft eller endometriose. Horehound te hemmer gass og en følelse av fylde.

Andre forslag

Vugger frem og tilbake, enten i en gyngestol eller i noen sittende stilling kan bidra til å slappe magemusklene og hjelp gass pass lettere. En blanding av vann og natron eller ricinusolje og melk kan også lette passasje av gass. Tygge på peppermynte blader eller et stykke fersk ingefær umiddelbart etter et måltid kan bidra til å forhindre gas.They inneholder stoffer som virker avslappende på fordøyelses muskler. Enhver form for bevegelse er også nyttig for eksempel å gå en tur.