Digidexo.com

Slik Cure Rosacea med antibiotika

Rosacea er en type utslett som kan variere fra mild til alvorlig. Det er vanligvis fremtredende i ansiktet, særlig nese, ører, kinn og nakkeområdet. Området kan se betent og rødt, og rosacea er ofte ledsaget av kviser eller blemmer. Konsultere en hudlege hvis noen av disse forholdene er tydelig eller irriterende. Heldigvis kan du slå til antibiotika og spesielle ansikts rensemidler for å hjelpe lindre rosacea og muligens avverge fremtidige fakkel-ups.

Bruksanvisning

Slik Cure Rosacea med antibiotika

Din hudlege vil trolig foreslå ulike behandlingstilbud. Hvis utslettet er alvorlig, kan du forvente å gå hjem med resepter ikke bare for antibiotika, men også for aktuell seg.

antibiotika er foreskrevet i tilfeller som er spesielt intens og irriterende. Den type antibiotika vil bli bestemt av legen på et sak-til-sak basis.

"Pasienten vil bruke antibiotika før de er i en midlertidig bedring," understreker Dr. Charles J. Douchy of North Atlanta Dermatology. "Husk at rosacea er kontrollerbar, men ikke kureres."

Aktuell kremer brukes til å supplere antibiotika. De berolige huden og hjelpe lindre noen av irritasjon forbundet med utslett.

Personer med rosacea har veldig sensitiv hud, så de trenger å bruke milde produkter. Ta kontakt med hudlege og, i det minste, bruk en ekstra mild såpe som du kan kjøpe over disk, for eksempel Cetaphil er "fuktighetsgivende milde rensing bar for tørr, sensitiv hud" og Neutrogena duft-fri formel for tørr hud. Dette kan bidra til å holde irritasjon og tørrhet til et minimum.

Fordi rosacea er en langvarig sykdom, kan huden din diett endres avhengig av hvordan huden din reagerer på ulike behandlinger. For eksempel, hvis din rosacea øker med bruk av antibiotika, så når hele kurset er fullført, vil du sannsynligvis ta en pause fra dem og fortsette med de aktuelle kremer for vedlikehold.

Tips og advarsler

  • The National Rosacea Society anbefaler å holde en journal av dine symptomer. Noter matvarer eller miljømessige forhold som bidrar til fakkel-ups. Etter noen uker, bør du begynne å se et mønster som kan hjelpe med din diagnose og behandlingsplan.
  • Alltid unngå direkte sollys, og bruke solkrem liberalt. Begrens inntaket av krydret mat, varm drikke og alkohol, og strever for å holde stressnivået i sjakk.