Digidexo.com

Strawberry Pie Nutrition

Strawberry pai er en godbit i mange hjem når frukten er i sesong. Det kan være lett å spise skive etter skive uten å tenke på konsekvensene maten kan ha på kostholdet ditt.

Serverer

Det finnes ulike typer jordbær pai oppskrifter. Hver oppskrift vil ha unike ernæringsmessige informasjon. Denne guiden fokuserer på Betty Crocker sin versjon av oppskriften for ernæring tall. En porsjon er en bit av en kake (kuttet i åtte stykker).

Kalorier

Det er 320 kalorier i en servering av jordbær sektor. Dette tallet er påvirket av fylling og jordskorpen. Jo mer smør i jordskorpen, jo flere kalorier i kaken. Jo mer sukker brukt i fylling, jo høyere kalori teller.

Fat

Hver servering av jordbær sektor har 14 gram fett, 5 gram som er mettet fett. Mettet fett er usunt når det spises i overkant, som det har blitt koblet til hjerteproblemer.

Karbohydrater

Karbohydrater i jordbær sektor er sterkt påvirket av sukker i pai fylling. En servering av kaken har 48 gram karbohydrater. Mye av dette kommer fra sukker i fyllet.

Vitamin C

Jordbær i kaken bidra til å gjøre det en god kilde til vitamin C. En servering av kaken har 52 prosent av det daglige verdien av vitamin C. Vitamin C er en viktig antioksidant som kan beskytte mot hjertesykdom.