Digidexo.com

Øvelser for å forbedre synet

Mens synet har en tendens til naturlig dårligere med alderen, trenger du ikke å lene seg tilbake og la det visne uten kamp. Ikke forvent mirakler, men vanlig praksis av øyet øvelser kan hjelpe deg å beholde så mye synsskarphet som er rimelig mulig. Med livsstil som inkluderer mer og mer tid stirrer på dataskjermer, omsorg for dine øyne har aldri vært viktigere.

Øyne og aldring

Som du alder, forventer øynene dine til naturlig nedgang i mange funksjoner. For eksempel er det en naturlig aldersrelatert nedgang i evnen til å skille farger, dommer avstand, takle gjenskinn og fokus. Dette skjer når et øye mister sin fleksibilitet, blir mindre i stand til å ta inn og separat mellom ulike okulær stimuli.

Vision Øvelser

Øynene inneholder muskler som kan trenes som alle andre segment av legemet. Vision øvelser er et forsøk på å utnytte tilpasningsevne av den menneskelige kroppen til å tillate deg å beholde overlegen visjon for så lenge som mulig. Selv om du sannsynligvis ikke bør forvente å gi avkall på dine briller eller kontakter helt, er det mulig at gjennom regelmessig trening kan du forbedre synet til en viss grad.

Smak Vision Exercise - Fokusering

En enkel øvelse for å forbedre dine okulære evner kalles "fjern og nær fokusering." Som navnet tilsier, for å utføre denne øvelsen bare veksle din visjon raskt mellom et objekt som er nær for hånden og en som er 20 til 30 meter unna. Dette vil bidra til å lindre noen av stress forårsaket av å stirre på en bestemt avstand, for eksempel en dataskjerm, for en god del av dagen.

Smak Vision Exercise - Zooming

En annen visjon øvelsen kalles zooming. For å utføre zooming, sitte i en stol og hold tommelen opp til nesen, med fokus på det. Samtidig som vi holder fokus, beveger armen sakte ut i sin fulle lengde, og deretter sakte bringe den tilbake inn mot nesen igjen. Dette vil trene øynene dine til å holde fokus solid på et objekt gjennom en rekke dybder.

Advarsler

Vær oppmerksom på at mange enkeltpersoner som selger disse type øye forbedringsprogrammer ofte overdrive sine påstander sterkt. Den "se klart Method" ble belastet med villedende reklame og funnet skyldig av Iowa domstoler. Som en del av sin restitusjon pakken, det måtte betale $ 200.000. Hvis påstandene fra disse selskapene synes for godt til å være sant, de ofte er.