Digidexo.com

Mest Toric Kontakt Brands

Toric kontaktlinser riktige synsproblemer på grunn av astigmatisme, en tilstand karakterisert ved en hornhinne som ikke er helt sfærisk, forårsaker lys treffer øyet annerledes og gjør visjon litt uskarpt. Mens gasspermeable kontakter er stive og omforme øyet, myke, toriske kontakter også korrigere mild astigmatisme. Etter settling på myke kontakter, er den endelige avgjørelsen hvilket merke av kontaktene du ønsker å bruke.

Acuvue

Acuvue er den hyppigst forskrevne merkevare av kontaktlinser. Deres toriske kontakter, Acuvue Oasys og Acuvue Advance for Astigmatism, har stabilitetssoner som holder kontaktene dine i posisjon. Acuvue kontakter har også UV-beskyttelse, en synlighet fargetone som gjør det enkelt å finne linsene når du slipper dem, og en liten 1-2-3 trykt på siden av kontaktene slik at du enkelt kan fortelle når de er inne-ute. Acuvue Advance kontakter for astigmatisme kan brukes daglig i to uker, og krever rensing og lagring hver kveld, mens Acuvue Oasys kontakter - ofte foreskrevet for personer med tørre øyne - kan brukes daglig i to uker eller kontinuerlig i seks dager og netter- -an lett valg for alle som ikke liker å rengjøre kontakter hver dag.

Proclear

Proclear toriske kontakter tilby komfort for lange dager på slitasje, så de holder seg fuktig med PCTechnology. Ved å innlemme phosphorylcholine molekyler - som finnes i kroppens cellemembraner - inn i deres makeup, de tiltrekker seg vann og forbli våte i over 12 timer. Deres overflater motstå protein og lipid innskudd som forårsaker irritasjon og infeksjon, og har de et materiale som kalles omafilcon A som øker komforten og hydrering. De har også en synlig fargetone, noe som gjør det lett å få øye på dem når droppet. Disse kontaktene er daglig slitasje, og bør byttes ut månedlig.

SofLens

SofLens tilbyr daglige slitasje kontakter for astigmatisme samt toriske kontakter som kan brukes kontinuerlig i syv dager og netter. Disse kontaktene har en patentert design, Lo-Torque, som holder dem komfortable og i posisjon. De har også en blå synlighet fargetone for håndtering.

Fokus

Fokus toriske kontakter er daglig slitasje kontakter med en månedlig erstatning syklus, men Focus begynte også å tilby de første daglige toriske kontakter som du erstatte med et nytt par hver dag. Dagsaviser er det mest hygieniske form for kontaktlinse, og redusere risikoen for infeksjon på øyet, og de er fordelaktig for personer som misliker å rense sine kontakter.

Air Optix

Air Optix for Astigmatism er spesialdesignet for pusteevne og komfort. For optimal øye helse, øynene dine trenger å puste oksygen, og Air Optix kontakter er laget med silikon hydrogel - et vanlig materiale i moderne myke kontakter - som gjør at øynene dine til å puste naturlig. Disse kontaktene også hindre en oppbygging av proteiner og lipider som kan forårsake øyeinfeksjoner. De er ment for daglig slitasje og erstattet hver måned, eller de kan brukes kontinuerlig, dag og natt, for opp til seks dager.