Digidexo.com

Hvordan finne den Hoved Inaktiv ingrediens i Noe

Hvordan finne den Hoved Inaktiv ingrediens i Noe


Når du tenker på aktive og inaktive ingredienser, kan legemidler kommer inn i tankene. De aktive ingrediensene er viktig fordi er ment å ha en direkte virkning på kroppen. De inaktive ingredienser vanligvis bevirke farge og smak, men de kan være viktig, også. Konditorfarge kan være den øverste bekymring for noen mennesker, mens andre kan være bekymret for sukkerinnhold eller unngå et allergen. Uansett tilfelle, ita € ™ s ganske lett å finne seg til inaktive ingredienser, inkludert de viktigste de, av ethvert produkt.

Bruksanvisning

•  Undersøk etiketten for listen over ingredienser. Hvis du dona € ™ t se dem i starten, kan det hende du må skrelle etiketten tilbake. Hvis produktet kom i en boks, kan en fullstendig liste over ingredienser være skrevet på boksen. Hvis det er et reseptbelagt legemiddel, bør etiketten liste ingrediensene.

Bestem hvilke ingredienser som er aktive og som er inaktive. Produkter gjør det enkelt ved å separere de aktive og inaktive ingredienser. Ingrediensene som er oppført først er de viktigste.

Besøk produkts € ™ s nettside, noe som kan ha mer informasjon om ingrediensene som finnes i produktet, herunder aktive og inaktive ingredienser. Hvis du har mistet boksen eller sette inn, de har som regel en måte å se hele produktetiketten.