Digidexo.com

Hvordan fjerner jeg vorter i ansiktet?

Hvordan fjerner jeg vorter i ansiktet?


En ansikts vorte kan være pinlig, smertefull og kostbart å fjerne når du velger mer invasive prosedyrer som for eksempel elektro. Det er viktig når du arbeider med vorter i ansiktet som du holde deg unna produkter med sterke kjemikalier som disse kan føre til svie eller arrdannelse. Mange naturlige rettsmidler er tilgjengelig om de kan ta lengre tid å vise resultater. Naturlig rettsmidler er ofte foretrukket fordi de reduserer sjansen for arrdannelse og i stor grad består av produkter som du allerede har i ditt hjem. Unngå å plukke på vorter da dette kan føre til blødninger og området mange ikke bare arr, men dette kan føre til spredning av vorter til andre områder.

Bruksanvisning

Naturlig rettsmidler

Suge en bomullsdott i Castor olje. Gni inn vorte nattlig i flere minutter for å sikre metning. Denne metoden kan ta alt fra tre til ti uker, avhengig av størrelsen og dybden av vorten.

Slice en potet i to. Det kan være en hvilken som helst form for potet, som den slags er ikke viktig. Gnir innsideparti av poteten på vorte i 3 til 5 minutter til flere ganger daglig. Denne metoden tar også ca to uker, og arrdannelse er mindre sannsynlig enn med kjemiske behandlinger.

Cut åpne en rå løk. Gni innvendig parti av løken over vorten i flere minutter. Denne metoden kan være mildt smertefullt som løken kan irritere vorte og forårsake blodtilførselen til området. Imidlertid er denne metoden i stor grad lykkes, og resultatene blir sett med en gang ifølge ekspertene på WartsTreatmentHelp.com.

Kjemisk og profesjonelle rettsmidler

Gjør en avtale med fastlegen din. Mange leger vil fryse vorte ved å sprøyte den med flytende nitrogen. Dette fører vorte å stivne og blemme. Vanligvis vorte faller av av seg selv i løpet av en uke. Denne fremgangsmåten løser problemet relativt raskt, men kan føre til arrdannelse.

Kjøp en over-the-counter vorte behandling krem eller kit. Disse kan finnes på de fleste apotek og generelle butikker. Disse produktene inneholder Salisylsyre som effektivt kan kvitte seg med mindre alvorlige eller mindre vorter. Hver behandling varierer så følg instruksjonene som følger med produktet.

Snakk med legen din om elektro. Når du velger denne metoden, vil legen din nummen området og vil deretter brenne det vorte av ved å sende en elektrisk strøm gjennom en nål. Denne metoden kan la arrdannelse og bør brukes som en siste utvei, men vortene kan selv komme tilbake med denne metoden.

Utskrapning brukes noen ganger i tillegg til eller i stedet for Elektro. En lege vil bruke en skalpell å skrape vorte og røtter ut av huden din. Denne metoden fører også til arrdannelse, men er i stor grad lykkes da sammen med Elektro.